Προχωράει η ένωση των δύο ποδοσφαιρικών ομάδων του ΠόρουΕκδόθηκε εχθές Δευτέρα 9 Ιουλίου, η Αρχική Προκήρυξη για τη διεξαγωγή των ποδοσφαιρικών πρωταθλημάτων από την ΕΠΣ Αργολίδας, για τη σεζόν 2019-2020.

Δικαίωμα συμμετοχής στην Α1 κατηγορία Αργολίδας έχει ο Τροιζηνιακός, ενώ στην Α2 κατηγορία, δικαίωμα συμμετοχής έχουν τα σωματεία του ΑΟ Πόρου και του ΑΟ Ποσειδώνα Πόρου.

Πριν μια εβδομάδα, συναντήθηκαν οι διοικήσεις των δύο σωματίων στο ξενοδοχείο Θεανώ, όπου συζήτησαν το ενδεχόμενο ένωσης των δυο ομάδων.  Στη συνάντηση αποφασίστηκε να ξεκινήσουν οι διαδικασίες ενοποίησης των δύο ομάδων και λίγες μέρες αργότερα ξανασυναντήθηκαν οι παράγοντες, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες θα υπάρξει και τρίτη συνάντηση προκειμένου να οριστικοποιηθεί το πλάνο της συνένωσης των ομάδων.

Σύμφωνα με την πληροφόρηση μας, μόλις ολοκληρωθούν οι διαδικασίες, η νέα ποδοσφαιρική ομάδα του Πόρου θα δηλώσει συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας Αργολίδας, ενώ θα διερευνηθεί η πιθανότητα συμμετοχής στην Α1 κατηγορία Αργολίδας, καθώς ενδέχεται να υπάρχουν ανακατατάξεις στις ομάδες του νομού, με συγχωνεύσεις και αποχωρήσεις ομάδων.

Τα πάντα ωστόσο θα έχουν οριστικοποιηθεί μέχρι τις 26 Ιουλίου, όπου εκπνέει και η προθεσμία της υποβολής των συμμετοχών στα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Αργολίδας.
Comments (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Παν.Μουστάκας says:

    Θυμάμαι όταν πριν πολλές δεκαετίες ήμουν έφηβος τις δύο ομάδες του Πόρου τον Παντροιζηνιακό και την Σφαιρεία.Ο Παντροιζηνιακός είχε την εμφάνιση της ΑΕΚ και η Σφαιρεία την εμφάνιση του Ολυμπιακού.Ο μεγάλος αντίπαλος των ομάδων του Πόρου ήταν,τότε,ο Σαρωνικός Αιγίνης.

Σχολιάστε