Προεδρείο και Αντιδήμαρχοι στον Δήμο Τροιζηνίας- Μεθάνωνdimarxeio troizΤο νέο προεδρείο του ΔΣ του  Δήμου Τροιζηνίας – Μεθάνων  αναδείχθηκε στη συνεδρίαση  της 18-1-15 αναδείχθηκε ως ακολούθως: Πρόεδρος ο Κωνσταντίνος Πατουλιάς αντιπρόεδρος ο Νεκτάριος Μπάκας  από τον μείζονα μειοψηφία και γραμματέας ο Γιώργος Κεραμίδας  από την ελάσσονα μειοψηφία. Επίσης εκλέχτηκαν τα νέα τακτικά και αναπληρωματικά μέλη της Οικονομικής Επιτροπής: τακτικά οι Μ. Μπακάλη. Β. Παντελής. Δ. Μπιστίνα, Δ. Σαμπάνης, από την πλειοψηφία και Ν. Δαρσινός και Σ. Αθανασίου από την μειοψηφία. Και αναπληρωματικά   οι Νίκος Μπόγρης και Γιώργος Κεραμιδάς από την μειοψηφία.

Εντωμεταξύ, Αντιδήμαρχοι  στο  Δήμο  Τροιζηνίας  – Μεθάνων  μετά την ορκωμοσία  της νέας δημοτικής αρχής   ορίστηκαν  οι κκ   Σπύρος  Καρνέζης, Μαρία Στάϊκου-Κουτουζή, Μαρίνα    Μπακάλη και Βασίλης  Παντελής, για τη ΔΕ Μεθάνων  ως εξής (Προβολή αρχείου).

Με απόφαση του Δημάρχου  συνεχίζει  να προσφέρει υπηρεσίες ειδικού συμβούλου η  δικηγόρος  Θεοδώρα Καραμάνη, ενώ παραιτήθηκε  η  μηχανικός  Μαίρη  Δανοπούλου.

Πηγή: http://www.koutouzis.gr/TROIZHNIA-187.htm
Σχολιάστε