Περαστικοί έσωσαν οδηγό αυτοκινήτου που έπεσε στη θάλασσα στη Μπούγια (φωτογραφίες)Ένα περίεργο ατύχημα συνέβη το μεσημέρι της Κυριακής 12 Μαΐου στην περιοχή της Μπούγιας, λίγο έξω από το Γαλατά.

Γύρω στη μια το μεσημέρι, περαστικοί οδηγοί διέκριναν ένα άσπρο ΙΧ στη θάλασσα, με την ηλικιωμένη οδηγό του, να καλεί σε βοήθεια από το παράθυρο του αυτοκινήτου.

Αμέσως οι περαστικοί ειδοποίησαν την Αστυνομία, το Λιμεναρχείο και την Πυροσβεστική, ενώ άμεσα βούτηξαν στη θάλασσα για να σώσουν τη γυναίκα δύο άντρες, ο ποριώτης Νίκος Κομνηνός και ο εργάτης Σπύρος Muhametaj Sokol που βρισκόταν στο σημείο, οι οποίοι βοήθησαν τη γυναίκα να βγει από το αυτοκίνητο στην ακτή, μαζί με κάποια προσωπικά της είδη.

Λίγα λεπτά αργότερα, κατέφθασε το πλωτό περιπολικό του Λιμεναρχείου Πόρου, το περιπολικό του Α.Τ. Γαλατά και όχημα της Πυροσβεστικής.

Η οδηγός του ΙΧ ήταν σε κατάσταση σοκ και δεν έγιναν άμεσα γνωστοί οι λόγοι για το πως βρέθηκε το όχημα της στη θάλασσα, ενώ όπως προβλέπεται, οι αρμόδιες αρχές θα ερευνήσουν το θέμα.

 

 
Comments (10)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. ΑΝΤΑΝΗΣ says:

  ΕΥΤΥΧΩΣ ΣΩΘΗΚΕ Η ΓΥΝΑΙΚΑ. ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΣΩΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ ΠΟΥ ΕΦΤΑΣΑΝ ΕΓΚΑΙΡΩΣ, ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΑΡΑΛΕΙΨΗ ΑΝ ΔΕΝ ΛΕΓΑΜΕ ΚΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΣΤΟ POROSNEWS, ΓΙΑ ΤΟ ΑΜΕΣΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΑΙ ΤΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ.
  ΑΑ

 2. Ι.Χ. says:

  ο “εργάτης γης“ δεν έχει όνομα;

 3. Μπάμπης Κανατσίδης says:

  Έχετε απόλυτο δίκιο για την παρατήρηση και με “χτυπάτε” εκεί που “πονάω”. Πρόκειται για παράληψη του ρεπορτάζ. Δεν έγινε σκόπιμα η μη αναγραφή του ονόματος του. Στην ένταση της στιγμής δεν σκέφτηκα να ζητήσω το όνομα του, σε αντίθεση με τον συντοπίτη μου που τον γνώριζα. Λάθος μου. Θα ρωτήσω να το μάθω και θα το προσθέσω.

  Μ.Κ.

 4. Μπράβο μπαμπά μου δεν πειράζει εγώ είμαι περήφανη για εσένα όσο και να σε λένε εργάτη γης 💙

 5. Μπάμπης Κανατσίδης says:

  Κωνσταντίνα να είσαι περήφανη για τον μπαμπά σου και σε ευχαριστώ που με βοήθησες να αποκαταστήσω την ακρίβεια του ρεπορτάζ.

  Μπ. Κανατσίδης

 6. Ι.Χ. says:

  Όμορφη έκπληξη και „μάθημα μη αυτοπροβολής”. (Και) κάπως έτσι ορίζεται η λέξη „ήθος“.

 7. Παναγιώτης Γ. Ανδρέου says:

  Χαίρετε.

  Κωνσταντίνα, η αξία των προσώπων είναι το έργο τους. Και η αξία του Πατέρα σου αντανακλάται στη σκέψη και τα συναισθήματα τα δικά σου. Εύγε.

  ΥΓ: Το τονίζω, ότι σημειώνω μια σκέψη χωρίς πρόθεση υπόδειξης. Η αναφορά στα πρόσωπα που βοήθησαν δεν χρειαζόταν να συνοδεύεται από προσδιορισμό καταγωγής (Ποριώτης) ή επαγγέλματος (εργάτης). Και ο χαρακτηρισμός “ηλικιωμένης” δεν είναι τόσο αναγκαίος.

  Ευχαριστώ.

 8. ΑΝΤΑΝΗΣ says:

  Όλα τα ονόματα μπήκαν στη θέση που τους αξίζει, εκτός από ένα.
  Ρίξτε μια ματιά στα σχόλια και θα διαπιστώσετε ότι μόνο ένα όνομα λείπει. Και δεν είναι από μετριπάθεια αλλά από… εμπάθεια.
  <<>>
  Κωνσταντίνα, η καρδούλα που έβαλες δίπλα στην περηφάνια σου είναι καθηλωτική.

 9. ΑΝΤΑΝΗΣ says:

  Μετριοπάθεια. Είδες πόσα λάθη γίνονται, άμα βιάζεσαι; Αναγκάζομαι να επανορθώσω κι εγώ τα παροράματά μου.
  Εξ άλλου είναι γνωστό ότι ο γνωστός “δαίμων του τυπογραφείου” έχει βρει πλέον …θαλπωρή στο ίντερνετ.

 10. Ι.Χ. says:

  Συγγνώμη, στην αρχή λάθος κατάλαβα, μετά είδα το συμπλήρωμα στα ονόματα, ωστόσο δεν παίρνω πίσω το χαρακτηρισμό.

  Δεν λείπει κανένα όνομα. „Ασπρο ΙΧ έπεσε στη θάλασσα …“ Ισα-ίσα που η πινακίδα -πολύ σωστά- δεν διαβάζεται.(από εμπάθεια, όπως ανέφερε ο Πανταγνώστης)

Σχολιάστε