Παραλαβή υγειονομικού υλικού από το Δήμο ΠόρουΜάσκες, γάντια και αντισηπτικά διαλύματα παρέλαβε ο Δήμος Πόρου, σύμφωνα με ανακοίνωση του Δημάρχου Πόρου Γιάννη Δημητριάδη.

Ακολουθεί η ανακοίνωση του κ. Δημητριάδη:

“Παραλάβαμε χθες 2.000 χειρουργικές μάσκες, 200 γάντια, καθώς και 850 μικρές και μεγάλες συσκευασίες αντισηπτικού διαλύματος που απέστειλε η Περιφέρεια Αττικής, τα οποία σήμερα διανεμήθηκαν σε όλες τις τοπικές αρχές, στις Υπηρεσίες του Δήμου, στα Σωματεία ταξί και λέμβων, καθώς και σε σούπερ μάρκετς και τράπεζες που απάντησαν θετικά σε σχετικό ερώτημα που τους απευθύναμε. Επίσης, παραλάβαμε 500 ακόμα μάσκες που απέστειλε η Ελληνική Εταιρία Τοπικής Αυτοδιοίκησης, με τις οποίες εμπλουτίστηκαν οι παραπάνω ποσότητες.

Θέλω να ευχαριστήσω τον Περιφερειάρχη κ. Γ. Πατούλη και την Αντιπεριφερειάρχη κ. Β. Θεοδωρακοπούλου, καθώς και τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΕΕΤΑ κ. Σπ. Σπυρίδωνα, για την αποστολή του ανωτέρω πολύτιμου υλικού.

Ο Δήμος έχει προβεί επίσης σε παραγγελία μεγάλων ποσοτήτων μασκών και στόχος μας είναι σύντομα όλα τα ανοικτά καταστήματα, οι Υπηρεσίες και τα μέσα μαζικής μεταφοράς να προσφέρουν δωρεάν μάσκες σε κάθε πελάτη που εισέρχεται σε αυτά.”
Σχολιάστε