Παράδοση καθηκόντων Λιμενάρχη ΠόρουΠραγματοποιήθηκε την 21-12-2020 η Παράδοση –Παραλαβή του Λιμεναρχείου Πόρου τηρουμένων όλων των υγειονομικών μέτρων προφύλαξης κατά του COVID-19, με τον Λιμενάρχη Πόρου Πλωτάρχη ΛΣ Μανωλουδάκη Ιωάννη, ο οποίος μετατίθεται στην Έδρα Ναυτιλιακού Ακολούθου Αμβούργου ως Ναυτιλιακός Ακόλουθος, να παραδίδει μετά από δυόμιση χρόνια στον Υποπλοίαρχο ΛΣ Δημητρίου Σταμάτιο προσωρινά τη σκυτάλη της Υπηρεσίας.

Στο πλαίσιο αυτό αντί τελετής, δεδομένων των υφιστάμενων μέτρων, ο απερχόμενος Λιμενάρχης  κος Μανωλουδάκης πραγματοποίησε ξεχωριστές διμερείς συναντήσεις με τους τοπικούς φορείς του Πόρου, το Δήμαρχο Πόρου κ. Δημητριάδη Ιωάννη, το Δήμαρχο Τροιζηνίας-Μεθάνων κ. Πολλάλη Σπυρίδωνα, τον Πανοσιολογιότατο Πατήρ Αυγουστίνο, τον Αντιπρόεδρο ΔΛΤ Πόρου κ. Παπαχρήστου Δημήτριο, το Διοικητή ΚΕ Πόρος Πλοίαρχο Μορελάτο Δημήτριο ΠΝ, τον Πρόεδρο ΕΑΑΝ Πόρου Αρχιπλοίαρχο ΠΝ (ε.α) κ. Αλιφέρη Γεώργιο, πλοιοκτήτες Κ/Ξ Πορθμειακής Γραμμής και το Σωματείο Λεμβούχων Πόρου-Γαλατά.

Ειδικότερα κατά τη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε με τον κ. Δήμαρχο Πόρου ο κος Μανωλουδάκης ευχαρίστησε τον κο Δημητριάδη για το άριστο επίπεδο συνεργασίας Λιμεναρχείου- Δήμου κατά τα χρόνια της θητείας του. Επίσης, απέδωσε ευχαριστίες στον κ. Δήμαρχο για τη διάθεση, σε συνεργασία με το ΔΛΤ Πόρου, σημαντικών πόρων ύψους τριανταπέντε χιλιάδων ευρώ για την ανακαίνιση του χώρου του Λιμεναρχείου Πόρου με γνώμονα τη βελτίωση των συνθηκών εργασίας και υγιεινής για το προσωπικό του Λιμεναρχείου. Στο πλαίσιο αυτό τοποθετήθηκε σχετική τιμητική πλακέτα εντός του Λιμεναρχείου και αντηλλάγησαν εθιμοτυπικά δώρα.

Τέλος, ο κος Μανωλουδάκης απέστειλε την παρούσα ευχαριστήρια αποχαιρετιστήρια επιστολή 
Σχολιάστε