Ο υποψήφιος της Δημιουργίας Ξανά στον ΠόροΟ επικεφαλής του ψηφοδελτίου της Δημιουργίας Ξανά (Τζήμερος) στην Α’ Πειραιά και Νήσων, Στέφανος Κοτσώλης, θα βρίσκεται στον Πόρο το Σάββατο 9 Ιουνίου στις 11:30, για καφέ και κουβεντούλα, ωστόσο, ο τόπος συνάντησης δεν έχει καθοριστεί ακόμη.
Ο Στέφανος Κοτσώλης γεννήθηκε το 1962 στην Αθήνα. Αποφοίτησε από το Κολλέγιο Αθηνών και συνέχισε με υποτροφία του ΙΚΥ στη Σχολή Πολιτικών Μηχανικών του ΕΜΠ. Μετά την αποφοίτησή του συνέχισε μεταπτυχιακές σπουδές στην Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Yale University (MBA 1988). Το διάστημα 1988-1990 εργάσθηκε στη Citicorp στην Νέα Υόρκη και την Αθήνα (Corporate Finance/Real Estate Finance). Υπηρέτησε στην Αεροπορία το διάστημα 1990-1991.
Τα τελευταία είκοσι χρόνια δραστηριοποιήθηκε με εταιρείες συμφερόντων του στο χώρο των κατασκευών δημόσιων και ιδιωτικών έργων, καθώς και με την ανάπτυξη οικιστικών και επαγγελματικών ακινήτων. Σήμερα κατέχει την θέση του Δ. Σύμβουλου στην εταιρία SK Developments (ανάπτυξη ακινήτων) και πρόσφατα ίδρυσε την εταιρία BotanoLiving Ltd με αντικείμενο την τυποποίηση και εμπορία αγροτικών προϊόντων. Μιλάει Αγγλικά, Γαλλικά και μαθαίνει Κινέζικα. Είναι λάτρης των ταξιδιών και του υγρού στοιχείου. Είναι παντρεμένος με την Κατερίνα Τζωάννου και έχουν έναν γιο και μία κόρη.
Σχολιάστε