Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων 2ου Δημοτικού Σχολείου Πόρου διοργανώνει σειρά από εξωσχολικές δραστηριότητεςΟ Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Πόρου, εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Πόρου σεβόμενος την επιθυμία πολλών από εσάς, οργανώνει για πρώτη χρονιά μια σειρά από εξωσχολικές δραστηριότητες.
Οι δραστηριότητες για τις οποίες έχουμε διαθέσιμους εκπαιδευτικούς είναι:
Ρυθμική γυμναστική (Β. Τρασάνη) κάθε Τρίτη 17:00-18:00 και Παρασκευή 17:30-18:30
Ρομποτική (Δ. Λαμπρόπουλος)
Κλαμπ Μαθηματικών (Α. Σοφιανοπούλου, μόνο για τις τάξεις Ε και ΣΤ)
Χορός, ποριώτικο χασάπικο και χασαποσέρβικο (Γ. Κληροδοτάκος)
Θεατρικό παιχνίδι (Μ. Γεωργιάδου)
Μαθήματα κιθάρας (Π.. Παγκαδάκη)
Παραδοσιακοί Χοροί από όλη την Ελλάδα (Ε. Ταλιούρα)

Τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται εντός του σχολικού κτιρίου από Δευτέρα έως και Σάββατο. Οι ημερομηνίες έναρξης, οι μέρες, οι ώρες και τα τμήματα, εκτός από τη Ρυθμική που έχει ήδη ξεκινήσει, θα καθοριστούν ανάλογα με τις συμμετοχές.

Για οποιαδήποτε πληροφορία παρακαλούμε επικοινωνήστε με τον πρόεδρο του Συλλόγου Παντελή Κουνέλη (6973600425) ή τη γραμματέα Ζαχαρούλα Γεωργίου(6944444331).
Comments (4)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. ΑΡΙΣ ΑΝΤΑΝΗΣ says:

  Άριστη πρωτοβουλία.
  Συγχαρητήρια.
  Παίρνω κι εγώ την πρωτοβουλία να προτείνω να καλέσετε και τον συνταξιούχο, πρώην στέλεχος της Εθνικής Τράπεζας, Κο Αναστάσιο Ρούση, άριστο γνώστη της βυζαντινής μουσικής, να μεταλαμπαδεύσει τις γνώσεις του σε παιδάκια από τα οποία μπορούν να προκύψουν νέοι ιεροψάλτες στο νησί ή και αλλού.
  Ταυτόχρονα θα δοθεί η ευκαιρία στον Κο Ρούσση να αξιοποιήσει παραγωγικά το χρόνο του, και να προσφέρει εθελοντικά στον τόπο του, σπουδαία υπηρεσία. Είμαι βέβαιος ότι αν του το προτείνετε με σοβαρότητα και ακόμα καλύτερα, με επιστολή του Συλλόγου κατάλληλα υπογεγραμμένη, δεν θα αρνηθεί, αλλά αντίθετα θα σας ευγνωμονεί, για την τιμή που του κάνετε.
  Με την ευκαιρία διαθέτω κι εγώ όσο χρόνο θέλετε να μεταδώσω μαθήματα Έκθεσης Ιδεών, να διορθώσω γραπτά μαθητών και να απαντώ σε τυχόν απορίες στον τομέα της φιλολογίας, της λογοτεχνίας, του πεζού και της ποίησης. Αλλά επειδή κατοικώ στο Μαρούσι, αυτό μπορεί να γίνει μόνο μέσω διαδικτύου. Είμαι στη διάθεσή σας.
  Άρις Αντάνης
  arimari@otenet.gr
  Σημ. Ο Κος Ρούσσης δεν γνωρίζει για αυτή την πρότασή μου. Καλό θα ήταν να αποτελέσει ιδέα του Συλλόγου Γονέων.

 2. Ι.Χ. says:

  … με την ευκαιρία : Χρόνια Πολλά και ευτυχισμένο το νέο έτος 1970

 3. ΙΧ says:

  No use beating a dead horse…

 4. Ι.Χ. says:

  Ok, I stop beating you then

Σχολιάστε