Ο συγγραφέας Χρήστος Δασκαλάκης παρουσιάζει το νέο βιβλίο του στο ΓαλατάΤο Δ.Σ του Συλλόγου Γονέων και κηδεμόνων του Δημοτικού σχολείου Γαλατά φιλοξενεί στον Γαλατά Τροιζηνίας τον συγγραφέα Χρήστο Δασκαλάκη.

Ο συγγραφέας με τους 29.000 ακόλουθους σε Facebook και instagram που μας κάνει την τιμή να διαφημίσει με την παρουσία του και το βιβλίο του, τον Γαλατά των 2500 κατοίκων, για τα παιδιά μας για το χαμόγελο τους , για την θετική τους ενέργεια!
Tην Πέμπτη 26 Απριλίου 2018 στις 7 μ.μ στο montaggio Cafe, o Χρήστος Δασκαλάκης θα παρουσιάσει μια μαγική διαδρομή μέσα από ένα υπέροχο παραμύθι με πρωταγωνιστες τα δικά μας παιδιά. Ο συγγραφέας θα διαβάσει αποσπάσματα, θα μοιραστεί τις σκέψεις του και θα υπογράψει αντίτυπα του βιβλίου.
Comments (2)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Αντάνης says:

  ΜΗΔΕΝ ΣΧΟΛΙΑ. ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ. ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΓΑΛΑΤΑ.
  ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ -ΚΑΙ ΔΗ ΧΑΡΤΙΝΟ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΕΛΠΙΔΑ. ΜΕ ΤΟ ΧΑΡΤΙΝΟ ΒΙΒΛΙΟ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΜΕΡΟΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ.
  ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Η ΓΕΥΣΗ (βλ ΒΙΒΛΙΟΦΑΓΟΣ , bookworm).
  ΜΗΔΕΝ ΣΧΟΛΙΑ. ΚΑΝΕΙΣ! ΑΚΡΑ ΣΙΓΗ. ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΚΥΡΙΑ ΣΤΡΑΤΗΓΟΠΟΥΛΟΥ, ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ. ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΣΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ. ΑΡΑΓΕ ΘΑ ΠΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΤΙΜΗΣΕΙ ΤΟ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ, Η ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΙΑ Η ΑΙΘΟΥΣΑ;
  (ΑΠΛΕΣ ΑΠΟΡΙΕΣ)

 2. Η απλή δική μου απορία είναι γιατί δεν γράψατε εσείς ένα δικό σας σχόλιο σχετικό με την συγκεκριμένη παρουσίαση;
  Nα το έχω σαν παράδειγμα, δηλαδή.

  Επειδή όμως δεν σκεφθήκατε να το κάνετε, μήπως μπορείτε να μου πείτε τι νομίζετε ότι πρέπει να γράψω ως σχόλιο στην ανακοίνωση της παρουσίασης ενός βιβλίου;

Σχολιάστε