Ο Σπύρος Πολλάλης στο SM: Άφησαν ανεκμετάλλευτη την “προίκα” του τόπου μαςΜε σαφείς αιχμές κατά των διοικούντων, o υποψήφιος δήμαρχος Τροιζηνίας – Μεθάνων μιλάει στο SM για τις προτεραιότητες και το δικό του όραμα για την Τροιζηνία και τα Μέθανα.

 

Συνέντευξη στον Μπ. Κανατσίδη

 

Τον Σπύρο Πολλάλη τον διακρίνουν ρεαλισμός και μεθοδικότητα. Διεκδικεί για πρώτη φορά τον Δήμο Τροιζηνίας – Μεθάνων, προκειμένου να δώσει… «Νέα Πνοή» στην ευρύτερη Τροιζηνία. Ας τον προσέξουμε…

 

Ποιοι ήταν οι λόγοι που σας οδήγησαν να είστε υποψήφιος δήμαρχος στην Τροιζηνία και στα Μέθανα;

Είναι ολοφάνερο ότι o τόπος μας συγκεντρώνει τη φυσική ομορφιά και όλα τα δώρα που του χάρισε απλόχερα ο Δημιουργός, ώστε να είναι εξασφαλισμένες όλες οι αντικειμενικές προϋποθέσεις αειφόρου και ισόρροπης ανάπτυξης. Δυστυχώς, όμως, οι προηγούμενες διοικήσεις του Δήμου άφησαν ανεκμετάλλευτη την «προίκα» του τόπου μας. Είναι «εγκληματική αμέλεια» η έλλειψη ουσιαστικής προβολής της ιστορικής, θρησκευτικής και πολιτιστικής του κληρονομιάς, κάτι που εύκολα θα μπορούσε να λειτουργήσει ως σύγχρονο εργαλείο ανάπτυξης. Είναι λυπηρό να μένει ανεκμετάλλευτη η προνομιακή γεωγραφική του θέση, σε συνδυασμό με τον εξαιρετικό φυσικό του πλούτο.

Ο τόπος μας καταδικάστηκε να πορεύεται με τη λογική της διαχείρισης –και όχι της επίλυσης– των προβλημάτων του, κάτι που αποτυπώνεται σε όλη την έκταση του Δήμου. Γεννήθηκα και μεγάλωσα σε αυτόν τον τόπο. Ολοκληρώνοντας τη σταδιοδρομία μου στο Πολεμικό Ναυτικό, επέστρεψα. Αγαπάω, πονάω και εκτιμάω τον τόπο μου. Με αποκλειστικό στόχο τον τερματισμό της στασιμότητας και της οπισθοδρόμησης, αποφάσισα να ηγηθώ μιας συλλογικής προσπάθειας συνδημοτών μου, που θα δώσει… «Νέα ΠΝΟΗ» στον Δήμο Τροιζηνίας – Μεθάνων.

 

Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη στο Saronic Magazine

 
Σχολιάστε