Ο Πόρος στο Γαλλικό Περιοδικό SANTEsixΣτο μεγάλο Γαλλικό Περιοδικό Ευεξίας SANTE, παρουσιάζεται ο Πόρος μαζί με άλλα 5 Ευρωπαϊκά νησιά , σαν μια εξαιρετική πρόταση για ποιοτικές και Anti Stress διακοπές. Εκτός από  τον Πόρο, παρουσιάζονται μεταξύ άλλων τα νησιά: Ischia  (Ιταλία), Porto Santo (Πορτογαλία) και Iona (Σκωτία).

 

Το σχετικό δημοσίευμα που υπάρχει στο τεύχος Μαίου 2014 προέκυψε έπειτα από την επίσκεψη που έκανε στο Αργοσαρωνικό το καλοκαίρι του 2013 η Δημοσιογράφος Aliette de Crozet  του μεγάλου Γαλλικού περιοδικού Υγείας και Ευεξίας SANTE . Η επίσκεψη είχε διοργανωθεί από τον ΕΟΤ σε συνεργασία με Δήμους του Αργοσαρωνικού για την Προβολή των νησιών στην Γαλλική Αγορά για την καλοκαιρινή-φθινοπωρινή τουριστική σεζόν 2014.

 

Την κα Aliette de Crozet, είχε υποδεχτεί και ξεναγήσει εκ μέρους του Δημάρχου, ο Πρόεδρος της Ε.Τ.Α.Π & Δημοτικός Σύμβουλος κ. Δημήτρης Συξέρης, ο οποίος της είχε προσφέρει ενημερωτικό υλικό για το νησί αλλά και φημισμένα τοπικά προϊόντα (αμυγδαλωτά Πόρου, Λικέρ Λεμονιού κλπ).

 

Η Γαλλίδα δημοσιογράφος είχε μείνει ενθουσιασμένη με την επίσκεψη στον Πόρο παρά τη σύντονη παραμονή της και εκτός από το συγκεκριμένο δημοσίευμα, θα προβάλει και σε άλλα Γαλλικά έντυπα το νησί. Η Γαλλίδα Δημοσιογράφος, επικοινώνησε και πρόσφατα μάλιστα με τον κ. Συξέρη ζητώντας του περισσότερες πληροφορίες για το νησί και ιδιαίτερα για την απέναντι Ηπειρωτική περιοχή του (Λεμονοδάσος).

 

Το περιοδικό SANTE με κυκλοφορία περισσότερων από 400.000 αντιτύπων είναι το μεγαλύτερο Γαλλικό περιοδικό για την υγεία , ευεξία και την ποιότητα ζωής και διαβάζεται από αναγνώστες ανώτερου οικονομικό-κοινωνικού επιπέδου.

 

H κα Aliette de Crozet, είχε αποδεχτεί πρόσκληση του κ. Δημήτρη Συξέρη για νέα επίσκεψη στον Πόρο και την Τροιζηνία για την μεγαλύτερη προβολή της περιοχής και των τοπικών προϊόντων (όπως Ελαιόλαδο ΠΟΠ Τροιζηνίας) στη Γαλλική Γαστρονομική Αγορά αλλά και των Ιαματικών Θερμών Πηγών των Μεθάνων.

 
Σχολιάστε