Ο Πόρος με ποδήλατο…(Video)Ένα πολύ όμορφο βίντεο από το «Μένουμε Ελλάδα», μας δείχνει έναν διαφορετικό Πόρο. Τον Πόρο που πολλοί από εμάς τον θεωρούμε δεδομένο και δεν μπαίνουμε στον κόπο να τοv ανακαλύψουμε με ένα διαφορετικό τρόπο.
Με ποδήλατο…
Μια νότα αισιοδοξίας στις δύσκολες μέρες του φετινού φθινοπώρου.
Όσο για τις ακτές μας… Δίνουμε την υπόσχεση στους επισκέπτες μας ότι θα κάνουμε ότι μπορούμε για να τις διατηρήσουμε γαλάζιες και καθαρές για πάντα…
Comments (2)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Tσούκας Μπάμπης says:

  Το πανέμορφο νησάκι μας σχεδόν χωρίς σχεδόν καθόλου χρήματα μπορεί να δημιουργήσει κατάλληλες προυποθέσεις για πολλές μορφές εναλλακτικού τουρισμού λόγω της γεωφυσικής του θέσης.Απλά θέλει ανθρώπους με μεράκι και αγάπη στο τιμόνι.
  Δεν φτάνει να θέλουμε , αλλά και να μπορούμε να έχουμε την ικανότητα να κάνουμε κατάλληλες κινήσεις για να αναπτύξουμε το νησί μας.
  Χρειάζεται βραχυπρόθεσμος και μακροπρόθεσμος σχεδιασμός και προγραμματισμός.
  3 τουριστικές επιτροπές έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια στο νησί και ποτέ δεν κατάφεραν να στεριώσουν.
  Η δε τελευταία επί των ημερών μας παρόλο που έχει εκφράσει γνώμες για προγραμματισμό κινήσεων στο θέμα του τουριστικού προιόντος, η δημοτική αρχή του νησιού μας ουτε καν φέρνει τις απόψεις στο δημοτικό συμβούλιο προς συζήτηση.
  Τρανταχτό παράδειγμα είναι η προτεινόμενη ημερίδα τουρισμού , η οποία έχει προταθεί από τον προηγούμενο χρόνο και παρόλα αυτά δεν έχει γίνει τίποτα παρά μόνο απλές συζητήσεις μεταξύ μας.
  Μπορώ να αναφέρω πάρα πολλές εισηγήσεις και αποφάσεις της τουριστικής επιτροπής που ούτε καν έχουν έρθει στο ΔΣ.
  Σε ένα πλοίο δεν χρειάζεται να βαφτίζεσαι η να σε βαφτίζουν καπετάνιο για να είσαι.Πρέπει να το δείχνεις και έμπραχτα στις φουρτούνες.
  Αν δεν μπορείς πρέπει τουλάχιστον να αφήνεις άλλους να αποφασίζουν που μπορούν και ας παίρνεις εσύ τα εύσημα , πάνω από όλα το γνώθι σ’αυτόν . Κανείς δεν είναι τέλειος και οι μικροπολιτικές δεν ταιριάζουν στο μικρό μας νησί. Είναι καιρός να το συνειδητοποιήσουμε και να παλέψουμε όλοι μαζί για το καλό μας και το καλό των παιδιών μας.
  Τι ειρωνεία αλήθεια ο παραλληλισμός των προβλημάτων και της ηγεσίας ,του νησιού μας και της χώρας μας.
  Εύγε για το όμορφο βίντεο που στάθηκε αφορμή να γράψω τα παραπάνω.

 2. Aνδρεας Καικας says:

  Ευχαριστουμε πολυ.Αλλα βρε παιδια,ειναι πολυ ωραιο για να ειναι Αληθινο.

Σχολιάστε