Ο Ποριώτης καλλιτέχνης Σάκης Χαβιάρας διαπρέπει στη Βόρεια Ελλάδα όπου παρουσίασε το τραγούδι του “Άρρωστες συνήθειες” στη Θεσσαλονίκη!
Μεγάλη επιτυχία είχε η επίσημη παρουσίαση του νέου τραγουδιού του καλλιτέχνη Σάκη Χαβιάρα με τίτλο “Άρρωστες συνήθειες” η οποία έγινε στη Θεσσαλονίκη, στη σκηνή του Άβατο live stage όπου εμφανίζεται με απόλυτη επιτυχία για 3η συνεχή χρονιά!
Ένα δικό του δημιούργημα καθώς είναι το πρώτο τραγούδι που υπογράφει ο γνωστός αλλά κυρίως αγαπητός καλλιτέχνης!
Μια πολύ όμορφη εκδήλωση στην οποία παραβρέθηκαν καλλιτέχνες, συνθέτες-στιχουργοί, ΜΜΕ αλλά και πλήθος κόσμου θαυμαστών του καλλιτέχνη.

Mεταξύ άλλων, ευχήθηκαν στον καλλιτέχνη:
Ο Στέφανος Διαμαντόπουλος, ιδιοκτήτης του ομίλου Ράδιο Θεσσαλονίκη που ήταν παρών στην εκδήλωση αλλά και μέσω video αναγνωρισμένοι καλλιτέχνες όπως, ο Κωνσταντίνος Τσαχουρίδης (Ερμηνευτής) Ματθαίος Τσαχουρίδης (Σολίστ Λύρας ποντιακής, ερμηνευτής, συνθέτης), η Ζωή Τηγανούρια (Σολίστ ακορντεόν-συνθέτρια), ο Δημήτρης Μαυρόπουλος (Ηθοποιός), ο Θάνος Γκιουλετζής (Σολίστ βιολιού –Μόνιμος συνεργάτης Γιάννη Πάριου & Χάρις Αλεξίου) κ.α.
Την εκδήλωση παρουσίασαν οι ραδιοφωνικοί παραγωγοί του Ράδιο Θεσσαλονίκη , Βασίλης Προκοπίου και Κων/νος Τσακίρης.

Ο Σάκης Χαβιάρας εμφανώς συγκινημένος στην σκηνή ανέφερε τα εξής:
“Αγαπητοί μου φίλοι,
Καταρχήν η βραδιά για μένα σήμερα είναι πολύ σημαντική γι’αυτό λέγεται και επίσημη παρουσίαση…και νιώθω την ανάγκη να πω επίσημα ένα μεγάλο Ευχαριστώ σε όλους.
Έχω την χαρά να σας παρουσιάσω το νέο μου τραγούδι με τίτλο “Άρρωστες συνήθειες” και είναι ιδιαίτερη η συγκίνησή μου γιατί είναι το πρώτο τραγούδι που υπογράφω τους στίχους και την μουσική!
Γράφτηκε όταν κάποια στιγμή επηρεασμένος από πρόσωπα και καταστάσεις μου βγήκε αυθόρμητα η έκφραση “Άρρωστες συνήθειες”.
Το τραγούδι εξυμνεί τη μοναξιά της ψυχής που παραμένει εγκλωβισμένη σε μια “καταδικασμένη αγάπη”. Μια ψυχή που ταλαιπωρείται από ατέρμονη αγάπη, πόνο, αποδοχή του λάθους και του “ποτέ ξανά”!!
Μια συνομιλία με τη μοναξιά που-τελικά- είναι η μόνη που απέμεινε…και ίσως και αυτή να μην έχει άλλη αντοχή!!
Αναρωτηθείτε…”πόσες ψυχές δεν υπέφεραν ή υποφέρουν βιώνοντας μια ατέρμονη….Αγάπη!

Ελπίζω να σας ταξιδέψει και να το αγαπήσετε όπως κι’εγώ…γιατί είναι ΔΙΚΟ ΣΑΣ τραγούδι!!”

Γνωρίστε τον Σάκη Χαβιάρα…
Ο Σάκης Χαβιάρας γεννήθηκε στην Καβάλα και κατάγεται από το όμορφο νησί του αργοσαρωνικού, τον Πόρο Τροιζηνίας, το οποίο και επισκέπτεται κάποια καλοκαίρια όταν του το επιτρέπουν οι καλλιτεχνικές του υποχρεώσεις.
Μεγάλωσε στην Ξάνθη και στην Αλεξανδρούπολη όπου σε ηλικία 7 χρονών, έμαθε να παίζει ακορντεόν. Σε ηλικία 15 χρονών βιώνει την πρώτη του επαγγελματική εμπειρία, ως μουσικού-τραγουδιστή σε μουσικά σχήματα παίζοντας και τραγουδώντας σε ποικίλους μουσικούς χώρους.
Αποφοίτησε από το Τ.Ε.Λ Αλεξανδρούπολης και ολοκλήρωσε την στρατιωτική του θητεία στο σώμα των διαβιβάσεων, συμμετέχοντας ενεργά και στην στρατιωτική μουσική.
Φοίτησε στο Δημοτικό Ωδείο Αλεξανδρούπολης και σε ηλικία 20 ετών ολοκληρώνει τις μουσικές του σπουδές στα Ανώτερα Θεωρητικά στο Δημοτικό Ωδείο Θέρμης Θεσσαλονίκης.

Το 2007 ξεκινά την συνεργασία του και επίσημα στην Θεσσαλονίκη σε αρκετούς αναγνωρισμένους καλλιτεχνικούς χώρους.
Το 2010 ξεκινά μια συνεργασία, με τις επιχειρήσεις του ομίλου ‘’ΡΑΔΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Α.Ε 94.5FM’’, ‘’ΕΡΩΤΙΚΟΣ mare – bar” με εμφανίσεις κάθε Κυριακή απόγευμα. Η συνεργασία αυτή σφραγίζεται με απόλυτη επιτυχία που συνεχίστηκε μέχρι και το 2018 με σύνολο πάνω από 340 εμφανίσεις γνωρίζοντας την αγάπη και την πλήρη αποδοχή του κόσμου.
Το 2014 ο EΡΩΤΙΚΟΣ 94.8 FM, ανέλαβε και επίσημα την παρουσίαση της 1ης δισκογραφικής του δουλειάς με τίτλο “Είναι πια αργά”.
Από το 2016 και για 3η συνεχή χρονιά εμφανίζεται κάθε Παρασκευή & Σάββατο στο ΑΒΑΤΟ Live stage, έναν από τους πιο αναγνωρισμένους και καλλιτεχνικού κύρους χώρους της Θεσσαλονίκης όπου επίσης γνωρίζει πολύ μεγάλη επιτυχία!!
Το 2018 ξεκίνησε συνεργασία με την Διεθνούς φήμης συνθέτρια και σολίστ του ακορντεόν, Ζωή Τηγανούρια και την μικτή χορωδία 100 χορωδών Δήμου Βόλβης με προοπτική συναυλιών σε Ελλάδα και εξωτερικό.
Μερικά από τα στοιχεία που τον χαρακτηρίζουν ως καλλιτέχνη είναι, η απόλυτη αγάπη του για την μουσική, ο επαγγελματισμός του, οι πολλαπλές δυνατότητές του να εναλλάσσεται επιτυχώς φωνητικά με τον ιδιαίτερο τρόπο ερμηνείας του μέσα από διαφορετικά είδη τραγουδιών, καθώς διαθέτει μία λαϊκή φωνή με ροκ ύφος ή το αντίστροφο, μία ροκ φωνή με λαϊκά στοιχεία. Επίσης, ακόμα ένα δυναμικό χαρακτηριστικό της προσωπικότητάς του είναι ότι καταφέρνει αποδεδειγμένα να ικανοποιεί ακόμη και τους πιο απαιτητικούς ακροατές, σε συνδυασμό με την μεγάλη του ικανότητα να ψυχαγωγεί και να επικοινωνεί ουσιαστικά με το κοινό.
Εκτός από ερμηνευτής και διασκεδαστής συμμετέχει σε μέρη του προγράμματος και ως μουσικός παίζοντας ακορντεόν.
Κατά τη διάρκεια της μακρόχρονης επαγγελματικής του πορείας και με πληθώρα επιτυχημένων καλλιτεχνικών εμφανίσεων, καταφέρνει να γίνει ένας από τους πιο δημοφιλείς και αξιόλογους καλλιτέχνες στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης και στην Β.Ελλάδα.

 

Ακολουθείστε τον Σάκη Χαβιάρα στα social media:

https://www.facebook.com/sakischaviarasofficial   (Sakis Chaviaras Official)

https://www.youtube.com/user/schaviarasofficial/videos (Schaviarasofficial)

https://www.instagram.com/sakis_chaviaras (Sakis_Chaviaras)
Σχολιάστε