Ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Σγουρός για την εκλογή του Σ. Σπυρίδωναbrussels spiridonΟμόφωνα εκλέχτηκε ο κ. Σπύρος Σπυρίδωνας στη θέση του Προέδρου της Επιτροπής Αναθεώρησης του Κανονισμού Λειτουργίας της Επιτροπής των Περιφερειών της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Με αφορμή την εκλογή του, ο επικεφαλής της εθνικής μας αντιπροσωπείας και Περιφερειάρχης Αττικής, Γιάννης Σγουρός, δήλωσε:

«Η ανάληψη της Προεδρίας της σημαντικής αυτής Επιτροπής από τον κ. Σπυρίδωνα τιμά την Περιφέρεια Αττικής και βέβαια τον ίδιο. Είμαι βέβαιος ότι η Αναθεώρηση του Κανονισμού θα ενισχύσει τη δυνατότητα ουσιαστικής συμμετοχής των εκπροσώπων των 28 Κρατών Μελών της Ε.Ε. στη διαμόρφωση των πολιτικών για την Αυτοδιοίκηση στις Βρυξέλλες. Το καλύτερο ‘αύριο’ διαμορφώνεται μόνο μέσα από συνεχείς προσπάθειες και συνεργασία όλων μας».

Η παραπάνω εξέλιξη έρχεται να ενισχύσει την φήμη ότι οι ζυμώσεις των δύο κυβερνητικών κομμάτων για κοινή κάθοδο στην  Περιφέρεια Αττικής, με υποψήφιο Περιφερειάρχη τον κ. Σγουρό και (σε ό,τι αφορά την περιοχή μας) υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Νήσων τον κ. Σπυρίδωνα και υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Πειραιά τον κ. Κατσικάρη, βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο. Ίσως εκεί να βρίσκεται και η αιτία που ο κ. Σπυρίδων δεν έχει ανακοινώσει ακόμα επίσημα την υποψηφιότητά του για τον Δήμο Πόρου.

πηγή: http://www.aftodioikisi.gr/perifereies/p-attikis-g-sgouros-gia-tin-eklogi-tou-s-spiridona
Comments (2)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Κατερίνα Στρατηγοπούλου says:

    Κοινή κάθοδος δύο κομμάτων που μέχρι προχθές αλληλοβρίζονταν; Που ο πρόεδρος του ενός κατήγγειλε τον άλλον για ολετήρα της χώρας; Μπα, δεν νομίζω ότι θα φθάσουν ως εκεί.

    …αλλά πάλι τόσα άλλα έχουν ξεπεράσει, εκεί θα κολλήσουν; Πενία ψήφων προεκλογικές συνεργασίες κατεργάζεται…

  2. Γιάννης Γκούμας says:

    Γενικά δεν μπορείς να σκεφτείς θετικά για ανθρώπους που στηρίζουν πλέον το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ, εκτός αν συμφωνείς με την πολιτική τους (τα παίρνουμε για να καταστρέφουμε, και πουλάμε ψέμματα σε όσους μας πιστεύουν). Και ο βασικός λόγος είναι ότι δεν μπορεί ένας έξυπνος άνθρωπος να ελπίζει ότι θα μπορέσει να αλλάξει κάτι σε αυτά τα δύο κόμματα.

Σχολιάστε