Ο νεποτισμός καλά κρατείdenpaizoumeΟικογενειακή υπόθεση η νέα κυβέρνηση…όταν η ΝΔ έλεγε ότι “με το μέλλον των παιδιών μας δεν παίζουμε” το εννοούσε!

Παιδιά, εγγόνια, ανήψια, ξαδέλφια. Η αγία νεοφιλελεύθερη οικογένεια με μπλε και πράσινους κόκους. Ο νεποτισμός καλά κρατεί. Χωρίς να κάνουμε ιδιαίτερη έρευνα, παραθέτουμε τους 10 πιο γνωστούς «δεσμούς αίματος» στη νέα κυβέρνηση. Αξιολόγηση ή κληρονομικό δικαίωμα η πολιτική;

 

Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος: Σίμος Κεδίκογλου γιός του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ Βασίλη Κεδίκογλου

 

Υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων: Συμεών Κεδίκογλου, ανιψιός του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ Βασίλη Κεδίκογλου και ξάδελφος του Σίμου Κεδίκογλου που ανακοίνωσε το κλείσιμο της ΕΡΤ

 

Υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης: Κυριάκος Μητσοτάκης, γιος του πρώην πρωθυπουργού Κωνσταντίνου Μητσοτάκη και αδελφός της πρώην υπουργού και σημερινής βουλευτού Ντόρας Μπακογιάννη.

 

Υπουργός Ναυτιλίας: Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης,γιος του πρώην υπουργού της Ν.Δ. Γιάννη Βαρβιτσιώτη και εγγονός του βουλευτή του Λαϊκού Κόμματος Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη.

 

Αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας: Φώφη Γεννηματά: Κόρη του επί σειρά ετών βουλευτή και υπουργού του ΠΑΣΟΚ Γιώργου Γεννηματά

 Υφυπουργός Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης: Παντελής Καψής, γιος του πρώην υπουργού και διευθυντή των «ΝΕΩΝ» Γιάννη Καψή και αδελφός του Μανώλη Καψή, στελέχους του Μέγκα.

 Υπουργός τουρισμού: Όλγα Κεφαλογιάννη,  κόρη του Ιωάννη Κεφαλογιάννη, πρώην βουλευτή και υπουργού, και της Ελένης Βαρδινογιάννη, κόρη της γνωστής επιχειρηματικής οικογένειας (αδελφή του βουλευτή Ρεθύμνου Παύλου Βαρδινογιάννη)

Υφυπουργός υγείας: Ζέτα Μακρή, κόρη του πρώην βουλευτή της ΝΔ Μιχάλη Μακρή

 Υπουργός Επικρατείας: Δημήτρης Σταμάτης, γιος του πρώην υπουργού της Ν.Δ. Γιώργου Σταμάτη.

Υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού: Πάνος Παναγιωτόπουλος, γαμπρός του βουλευτή και υπουργού της ΕΡΕ και της ΝΔ Αθανάσιου Τσαλδάρη (που ήταν με τη σειρά του τέκνο του πρώην πρωθυπουργού Κων/νου Τσαλδάρη)

 

 Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας: Αθανάσιος Δαβάκης: συγγενής των βουλευτών της ΕΡΕ και της Ν.Δ. Δημήτριου και Ιωάννη Δαβάκη.

Πηγή:  http://mao.gr/familybusiness/
Comments (4)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Mefisto says:

  Υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης: Κυριάκος Μητσοτάκης, EΓΓΟΝΟΣ του πρώην πρωθυπουργού Κωνσταντίνου Μητσοτάκη και ΓΙΟΣ της πρώην υπουργού και σημερινής βουλευτού Ντόρας Μπακογιάννη.

 2. Γιάννης Γκούμας says:

  Ούτε αξιολόγηση ούτε κληρονομικό δικαίωμα η πολιτική. Απλά πολλοί συμπολίτες μας συνήθησαν να ψηφίζουν συγκερκιμένα ονόματα και δεν αλλάζουν. Στην ταινία ” ένας αξιότιμος κύριος ” με τον Έντυ Μέρφι, σατυρίζεται αυτή η συνήθεια, όπου ένας υποψήφιος ενώ είχε πεθάνει, τον ξεχάσανε στο ψηφοδέλτιο και οι ψηφοφόροι του τον ψηφίσανε από συνήθεια. Ελπίζω να μην φτάσουμε εκεί και εμείς, αν και μάλλον δεν θα τον ξεχάσουν στο ψηφοδέλτιο, για άλλους λόγους. Αν τον ξεχνάγανε, δεν ξέρω τι θα γινόταν.

 3. METHISTO says:

  XE-METHISTO

 4. METHISTO says:

  XE-METHISTO NA TELEIONOUME

Σχολιάστε