Ο Νίκος – Στράτος Δαρσινός υποψήφιος Δήμαρχος Τροιζηνίας – ΜεθάνωνgalatasΤην υποψηφιότητα του, ως δήμαρχος Τροιζηνίας – Μεθάνων, ανακοίνωσε με ανοικτή επιστολή σήμερα το πρωί, ο – μέχρι σήμερα – Αντιδήμαρχος του Δήμου Τροιζηνίας – Μεθάνων κ. Νίκος-Στράτος Δαρσινός. Η επιστολή έχει ως εξής:

 

Γαλατάς, 22 Μαρτίου 2014

 

Αγαπημένοι  μου συμπατριώτες

 

Είμαι ο Νίκος-Στράτος Δαρσινός και αρχικά θάθελα να σας ευχαριστήσω που 12 χρόνια τώρα με αναδεικνύετε Δημοτικό Σύμβουλο.

Όλα αυτά τα χρόνια, το γνωρίζετε καλά,  εργάζομαι ακούραστα νύχτα και μέρα για να σας υπηρετώ από τη θέση του Αντιδημάρχου.

Η αγάπη σας και η εμπιστοσύνη σας με ατσαλώνει και μου δίνει δύναμη να συνεχίσω.

Οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ στο φίλο και Δήμαρχο Τροιζηνίας-Μεθάνων Ιωάννη Σαμπάνη για την εμπιστοσύνη και για την τιμή που μου έκανε να με ορίσει Αντιδήμαρχο για δέκα συνεχόμενα έτη, καθώς και για την εμπειρία και τις γνώσεις που απέκτησα θητεύοντας πλάι του.

Σε όλη αυτήν τη διαδρομή απαρέγκλιτα ακολούθησα τις αρχές που εκείνος έθεσε: Εντιμότητα-Εργατικότητα-Αποτελεσματικότητα.

Έχοντας ως εφόδια την τόσων ετών εμπειρία μου στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, έχοντας μάθει από τα λάθη που έχουν γίνει και πλαισιωμένος από ικανούς και άξιους συνεργάτες σας ζητώ να με εμπιστευθείτε για να σας υπηρετήσω και πάλι για τα επόμενα 5 χρόνια, αυτή τη φορά από τη θέση του Δημάρχου Τροιζηνίας-Μεθάνων.

Είμαι πεπεισμένος ότι θα με τιμήσετε για μια ακόμα φορά και σας υπόσχομαι, κοιτώντας σας στα μάτια, ότι μαζί με τους συνεργάτες μου θα δώσουμε τα πάντα για να σας ανταποδώσουμε αυτή σας την εμπιστοσύνη.

Σύντομα θα είμαι και πάλι μαζί σας για να σας παρουσιάσω τους συνεργάτες μου.

 

Με απεριόριστη αγάπη και σεβασμό\

Ο Αντιδήμαρχος Τροιζηνίας-Μεθάνων

Νίκος-Στράτος Δαρσινός

 
Comments (3)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Ελένη says:

  Καλή επιτυχία εύχομαι ολόψυχα… και μια συμβουλή ατσαλένια νεύρα, ηρεμία και υπομονή. Είναι δυσκολος ο δρόμος.και το.ξερεις καλύτερα μετά απο 12 χρόνια εμπλοκής στην πολιτική ζωή του δήμου Τροιζήνας αρχικά και νυν Δήμου Τροιζηνίας-Μεθάνων….

 2. LoveTrizinia says:

  Απο τους λιγους που εχουν δουλεψει πραγματικα στο δημο παιρνοντας τις κακιες.Τις καλοσυνες τις καρπωνονταν αλλοι.Ανθρωπος με πυγμη που χρειαζεται η Τροιζηνια.
  Και τουλάχιστο ουτε μετεχει στο καρε του Casino Royale ουτε εχει καμια σχεση με τη πρωην ελεεινη καστα του ΠΑΣΟΚ…
  Καλη επιτυχια.

 3. παναγιωτης κ. βρυσουλα says:

  Καλη επιτυχια αν και η προσφορα στον δημο τοσα χρονια φαινεται απο πολλες αλλαγες στο γαλατα και στα γυρω χωρια. Οποτε η επιτυχια ειναι δεδομενο

Σχολιάστε