Ο Θανάσης Καραμάνης από την Ακαδημία του Τροιζηνιακού στην Κ-15 του Ατρόμητου ΑθηνώνTo συναρπαστικό φετινό πρωτάθλημα της Super League ανοίγει νέους ορίζοντες για τους νεαρούς Έλληνες ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στις μικρομεσαίες ομάδες του πρωταθλήματος.
Η μεταγραφή του 14χρονου κεντρικού αμυντικού Θ. Καραμάνη, του Τροιζηνιακού ολοκληρώθηκε το Σεπτέμβριο έπειτα από τις εξαιρετικές εμφανίσεις του τόσο στη Μικτή Αργολίδας όσο και στα δοκιμαστικά test του Ατρόμητου, ο οποίος τον παρακολουθούσε από την αρχή της περασμένης περιόδου. Ο Θανάσης ακολούθησε την προετοιμασία της ομάδας και συμμετείχε στο πρώτο φιλικό παιχνίδι του Ατρόμητου με τον Παναθηναϊκό ως βασικός συμβάλλοντας με την πολύ καλή απόδοσή του στη νίκη της ομάδας του με 1 – 0.
Άλλος ένας ποδοσφαιριστής από την Ακαδημία του Τροιζηνιακού που επιλέγεται από ομάδα της Super League μετά το Γιώργο Μικρό και το Γιώργο Βασιλέρη που μεταγράφηκαν στον Ολυμπιακό το 2015, με τον πρώτο να συνεχίζει στην Κ-17 της ομάδας του Πειραιά και το δεύτερο να έχει αποκτηθεί από την Ένωση Ερμιονίδας και να αγωνίζεται στην Γ΄ Εθνική Κατηγορία.
Ο Α. Σ. Τροιζηνιακός εύχεται στο Θανάση καλή επιτυχία.
Σχολιάστε