Ο Θανάσης Βασιλόπουλος θα κάνει ξανά κούλουμα με τους Ποριώτες… (βίντεο)Ένας κορυφαίος βιρτουόζος του κλαρίνου στην Ελλάδα, ο Θανάσης Βασιλόπουλος, επιστρέφει την Καθαρά Δευτέρα στον Πόρο. Ο σπουδαίος σολίστας, θα χαρίσει – καιρού επιτρέποντος – μια ξεχωριστή μουσική περιπλάνηση με τον μαγικό ήχο του κλαρίνου του, συνοδευόμενος από πολυμελή ορχήστρα, στην γειτονιά των ψαράδων του Πόρου, την Πούντα.

Όσοι δεν είχαν την τύχη να τον απολαύσουν στα περσινά κούλουμα, έχουν ακόμη μια ευκαιρία φέτος, σε μια συναυλία που θα συνοδεύεται με σαρακοστιανά και μπόλικο κρασί.

Ο Θανάσης Βασιλόπουλος, οργανοπαίκτης και βιρτουόζος του κλαρίνου.  Ξεκίνησε ξυπόλυτος, ένα περιπλανώμενο παιδί με κλαρίνο, να αλωνίζει τους δρόμους για ένα μικρό μεροκάματο. Χρόνια μετά, έχοντας ζήσει μια μυθιστορηματική ζωή, έφτασε να παίζει σε συναυλία της Björk, να κάνει δίσκο με τον Βαγγέλη Παπαθανασίου και να συντροφεύει τους μεγαλύτερους Ελληνες τραγουδιστές στις πίστες.

Πρόσφατα ξεκίνησε σειρά εμφανίσεων με αφετηρία το ιστορικό θέατρο «ΠΑΛΛΑΣ» της Βουκουρεστίου, προτείνοντας την μουσική σύζευξη ανατολής και δύσης, παντρεύοντας το παραδοσιακό κλαρίνομε τους κομψούς ήχους των αμερικάνικων musicals και soundtracks.

Η συναυλία του Θανάση Βασιλόπουλου την Καθαρά Δευτέρα στον Πόρο, αποτελεί δίχως αμφιβολία, την κορυφαία εκδήλωση του τριημέρου στα νησιά του Αργοσαρωνικού.

Μην τον χάσετε!
Σχολιάστε