Ο Ε.Ε.Σ.Π. συμβάλει στην τουριστική προβολή του ΠόρουΟ Εμπορικός Επαγγελματικός Σύλλογος Πόρου, εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση σχετική με την συμβολή του Συλλόγου, στις επερχόμενες εκθέσεις τουρισμού στις οποίες θα συμμετέχει ο Δήμος Πόρου: 

“Με σταθερά βήματα ο Εμπορικός Επαγγελματικός Σύλλογος Πόρου, συνεχίζει τις εξωστρεφείς δράσεις για την βελτίωση και προώθηση του Τουριστικού Προιόντος του Πόρου, με συμμετοχή σε δύο Τουριστικές Εκθέσεις στην Ελλάδα μέσα σε λιγότερο από ένα μήνα. Η πρώτη είναι η Έκθεση – Forum NOSTOS 2017,  για τις εναλλακτικές μορφές τουρισμού που θα διοργανωθεί 13-16/10/2017 στην Ναύπακτο και στην οποία ο Δήμος Πόρου θα συμμετάσχει με δικό του περίπτερο.

 

Στην Έκθεση, τον Πόρο θα εκπροσωπήσουν η κα. Κατερίνα Σακελλίου (μέλος της ΕΤΑΠ και του ΕΕΣΠ) και ο κ. Τάσος Φιάκας (μέλος της ΕΤΑΠ και διαχειριστής του τουριστικού ηλεκτρονικού οδηγού Poros Island My Guide App, ο οποίος λειτουργεί με την υποστήριξη του ΕΕΣΠ και του Δήμου). Ο ΕΕΣΠ θα προσφέρει υπέροχα γλυκά κεράσματα από τα ζαχαροπλαστεία-μέλη του, ΓΛΥΚΙΣΜΑ & ΔΑΓΚΛΗΣ, ενώ οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να γευτούν τα μοναδικά κρασιά της εταιρείας ΠΟΡΟΥ ΑΜΠΕΛΟΣ. Ο ΕΕΣΠ έχει επίσης αναλάβει να καλύψει και τα έξοδα διαμονής του κ. Φιάκα.

 

Στις 10-12/11/2017 ο ΕΕΣΠ μαζί με την ΕΤΑΠ, θα συμμετάσχουν στην μεγάλη Έκθεση FILOXENIA THESSALONIKI 2017, συμμετέχοντας στο περίπτερο της Περιφέρειας Αττικής. Στην δεύτερη αυτή Έκθεση ο ΕΕΣΠ θα παρέχει στο καταναλωτικό κοινό ενημερωτικό υλικό και ειδικά πακέτα διαμονής για την τουριστική περίοδο του 2018 σε συνεργασία με επιχειρήσεις του νησιού, ενώ για μια ακόμα φορά θα αναδειχθεί η πλούσια Γαστρονομική Δυναμική του Πόρου με μοναδικές γευστικές δημιουργίες των επιχειρήσεων-μελών του.

 

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ε.Ε.Σ.Π.”
Σχολιάστε