Ο Ε.Ε.Σ.Π. στο πλευρό του Σπύρου Ροή στον Υπερμαραθώνιο της ΣαχάραςΤο Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Επαγγελματικού Συλλόγου Πόρου, εξέδωσε το ακόλουθο δελτίο τύπου:
“Όπως και στον κολυμβητικό διάπλου του Αργοσαρωνικού πριν λίγα χρόνια, ο Εμπορικός Επαγγελματικός Σύλλογος Πόρου, είναι χορηγός και υποστηρικτής του Ποριώτη Αθλητή Σπύρου Ροή, στον πιο δύσκολο αγώνα του κόσμου: τον Υπερμαραθώνιο της Σαχάρας απόστασης 250 km!
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου, με ομόφωνη απόφαση του, τον περασμένο Φεβρουάριο, επέλεξε να μην κάνει εκδήλωση για κοπή πίτας και να διαθέσει το ποσό για την στήριξη του αθλητή μας, ο οποίος θα δώσει το μεγαλύτερο αγώνα του για να διαδώσει το σημαντικό μήνυμα του Συλλόγου Όραμα Ελπίδας και την σημασία της δωρεάς μυελού των οστών.
Ο Υπερμαραθώνιος της Σαχάρας είναι ένας εξαιρετικά δύσκολος δρομικός αγώνας 250 km, απόσταση που πρέπει να διανύσουν οι αθλητές μέσα σε 6 ημέρες στις δύσκολες συνθήκες της Σαχάρας (θερμοκρασία κατά την ημέρα 45ΟC και τη νύχτα 0-5ΟC)
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Επαγγελματικού Συλλόγου Πόρου, εύχεται ολόψυχα στον συντοπίτη μας υπεραθλητή, καλή επιτυχία στον δύσκολο αγώνα του.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ε.Ε.Σ.Π.”
Σχολιάστε