Ο Ε.Ε.Σ.Π. στηρίζει το Porosea 2018 και καλεί ξενοδόχους και επιχειρηματίες να καταθέσουν προσφορές για αθλητές και συνοδούςO E.E.Σ.Π. στηρίζει τη φετινή διοργάνωση του Porosea 2018 και καλεί τα ενδιαφερόμενα μέλη του και τους ξενοδόχους του νησιού, να καταθέσουν τις εκπτωτικές προσφορές για τους αθλητές του Porosea 2018 και τους συνοδούς τους, για την φετινή διοργάνωση.

Ακολουθεί η ανακοίνωση του Ε.Ε.Σ.Π. και οι φόρμες υποβολής των προσφορών, οι οποίες θα πρέπει να αποσταλούν μέχρι την Πέμπτη 22 Μαρτίου:

“Ο Εμπορικός Επαγγελματικός Σύλλογος Πόρου και οι επιχειρήσεις μέλη του, στηρίζουν και φέτος τη 2η αθλητική διοργάνωση POROSEA που διοργανώνει ο Δήμος Πόρου, το Saronic Triathlon Club και η εταιρεία whynot στις 9 & 10 Ιουνίου 2018.

Για την επιτυχία της διοργάνωσης και την καλύτερη εξυπηρέτηση των αθλητών που θα λάβουν μέρος, ο Ε.Ε.Σ.Π. έχει αναλάβει σε συνεννόηση με τους διοργανωτές να συγκεντρώσει τις προσφορές των επιχειρήσεων κάθε είδους προς τους αθλητές (διαμονή, εστίαση, διασκέδαση, εμπορικά καταστήματα).

Για το σκοπό αυτό ο Ε.Ε.Σ.Π. έχει ετοιμάσει ένα ειδικό έντυπο για τις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις, στο οποίο πρέπει να καταγραφούν οι ειδικές προσφορές κάθε επιχείρησης. Το έντυπο αυτό πρέπει να συμπληρωθεί και να παραδοθεί στον Έφορο Δημ. Σχέσεων του Ε.Ε.Σ.Π. κ. Γρηγόρη Μαστροπέτρο ή να σταλεί στο Email: eesporou@gmail.com με την ένδειξη «PoroSea» μέχρι τη Πέμπτη 22/3/2018.

Η συμμετοχή ΟΛΩΝ των επιχειρήσεων του νησιού είναι απαραίτητη για την επιτυχία της διοργάνωσης, η οποία θα συμβάλει καθοριστικά στην τουριστική ανάπτυξη του τόπου μας.

Το ειδικό έντυπο (διαφορετικό για επιχειρήσεις διαμονής και διαφορετικό για τις λοιπές επιχειρήσεις) μπορείτε να το τυπώσετε ή να το προμηθευτείτε δωρεάν από το Πρακτορείο Τύπου του κ. Μαστροπέτρου. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τα τηλέφωνα: 6970801255 και 6974366525

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ε.Ε.Σ.Π.”

ΔΕΛΤΙΟ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

ΔΕΛΤΙΟ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΩΝ
Σχολιάστε