Ο ΕΕΣΠ στηρίζει Porosea καλύπτοντας το κόστος της μεταφοράς των κολυμβητών με βάρκες στον Ρώσικο Ναύσταθμο


Από τον Εμπορικό Επαγγελματικό Σύλλογο Πόρου εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:
Ο Ε.Ε.Σ.Π. ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ ΤΟΥ POROSEA
O Εμπορικός Επαγγελματικός Σύλλογος Πόρου, στηρίζει εμπράκτως και με όλες του τις δυνάμεις και την φετινή διοργάνωση του POROSEA, αναλαμβάνοντας μεταξύ άλλων την κάλυψη του κόστους μετακίνησης των Αθλητών και των συνοδών τους με παραδοσιακές λέμβους για τους αγώνες κολύμβησης που θα διεξαχθούν το Σάββατο 9 Ιουνίου στην περιοχή «Ρώσσικος Ναύσταθμος».
Η αναχώρηση των λέμβων θα γίνεται από το λιμάνι του Πόρου έμπροσθεν της πιάτσας των ταξί (προβλήτα στην πλατεία Ηρώων) δύο ώρες πριν τους αγώνες. Η δωρεάν μετακίνηση αφορά μόνο τους αθλητές και τους συνοδούς τους.
Τα δρομολόγια είναι:
Από Πόρο προς Ρώσικο Ναύσταθμο: 09:15 – 11:15
Από Ρώσικο Ναύσταθμο προς Πόρο: 14:00 – 15:15
Για οποιαδήποτε απορία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στους διοργανωτές του POROSEA. Για καλύτερη εξυπηρέτηση των αθλητών, θα υπάρχει εκπρόσωπος του Ε.Ε.Σ.Π. στο σημείο αναχώρησης των λέμβων κατά τις ώρες των δρομολογίων.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ
Για οποιαδήποτε ζήτημα που αφορά δυσκολίες στη μετακίνηση επισκεπτών ή εργαζομένων των επιχειρήσεων-μελών του Ε.Ε.Σ.Π. κατά τη διάρκεια των Αγώνων, οι επαγγελματίες μπορούν να απευθύνονται στον Εφορο Δημοσίων Σχέσεων του Συλλόγου κ. Γρηγόρη Μαστροπέτρο (τηλ. 6974366525)
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ε.Ε.Σ.ΠComments (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. ΑΝΤΑΝΗΣ says:

    Το έγραψα κατ ιδίαν ( e-mail) αλλά δεν διορθώθηκε. Ίσως έχουν αλλάξει και τα e-mail σας κι εγώ έχω ακόμα τα παλιά, γιατί και σε άλλα που στέλνω δεν παίρνω απαντήσεις. Γι αυτό και μόνο επανέρχομαι για ένα τυπογραφικό λάθος στο παρόν ενημερωτικό κείμενο. Το Σάββατο ο μήνας έχει…εννιά (9 Ιουνίου 2018). Και είναι για αύριο. Έχει γραφτεί “10 Ιουνίου” εκ παραδρομής. (Σκέψου να είχαμε να πάμε σε γάμο καλού φίλου!)
    Φιλικά
    Άρις

Σχολιάστε