Ο Δήμος Πόρου στη Philoxenia 2019Για ακόμα μια χρονιά ο Δήμος Πόρου συμμετέχει ως συνεκθέτης της Περιφέρειας Αττικής στην 35η Διεθνή Έκθεση Philoxenia, η οποία πραγματοποιείται στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης από 8 έως 10 Νοεμβρίου.
Στην Έκθεση, η οποία αποτελεί τη μεγάλη σκηνή συνάντησης των παραγόντων του ελληνικού τουριστικού προϊόντος, συμμετέχουν εκθέτες και επισκέπτες της ελληνικής και διεθνούς τουριστικής αγοράς, μεταξύ των οποίων πάνω από 100 hosted buyers και 20.000 εμπορικοί επισκέπτες.

Τον Δήμο Πόρου εκπροσωπεί ο πανταχού παρών Τάσος Φιακάς, ο οποίος ως μέλος της Τουριστικής Επιτροπής διενεργεί συναντήσεις με επαγγελματίες του τουρισμού, αλλά και με απεσταλμένους διεθνών Μ.Μ.Ε., όπως οι Ρωσικοί κρατικοί τηλεοπτικοί σταθμοί Russia 24 και RTVI στους οποίους παραχώρησε συνέντευξη στο πλαίσιο ειδικού θέματος που ετοιμάζουν για την παρουσίαση του νησιού μας στο κοινό της χώρας τους.

Ο Δήμος Πόρου ευχαριστεί την Περιφέρεια Αττικής για την φιλοξενία στο περίπτερό της και ειδικότερα τον Περιφερειάρχη κ. Γιώργο Πατούλη και τον εντεταλμένο σύμβουλο τουρισμού κ. Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο.
Σχολιάστε