Ο Δήμος Πόρου στην έκθεση “Philoxenia 2017”Ο Δήμος Πόρου συμμετέχει σε μια ακόμα μεγάλη διεθνή τουριστική Έκθεση, την PHILOXENIA 2017, η ποία διοργανώνεται από τις 10 έως τις 12 Νοεμβρίου 2017 στη Θεσσαλονίκη. Ο Δήμος μας, συμμετέχει στην Έκθεση ως συνεκθέτης της Περιφέρειας Αττικής, εκπροσωπούμενος από το μέλος της Τουριστικής Επιτροπής Τάσο Φιακά. Χορηγοί της παρουσίας του Δήμου στην Έκθεση είναι ο Εμπορικός Επαγγελματικός Σύλλογος Πόρου και οι τοπικές επιχειρήσεις φούρνος Αγγελόπουλου, ζαχαροπλαστεία Βεσσαλά και Γλύκισμα και κρασιά Πόρου Άμπελος, οι οποίες προσέφεραν κεράσματα για τους επισκέπτες, καθώς και ο Ποριώτης λογοτέχνης Γιάννης Σουλιώτης που προσέφερε τα τελευταία βιβλία του, για να πλαισιώσουν το προωθητικό υλικό του Δήμου.

Στο πλαίσιο της Έκθεσης αναμένεται να πραγματοποιηθούν συναντήσεις b2b με hosted buyers που επιλέχθηκαν από την Τουριστική Επιτροπή και συμπεριλαμβάνουν μεγάλους Tour Operators του εξωτερικού και τουριστικά γραφεία που εξειδικεύονται στον εναλλακτικό, στον θρησκευτικό, στον γαμήλιο και στον αθλητικό τουρισμό.

Η PHILOXENIA, είναι η πέμπτη Έκθεση στην οποία συμμετείχε, αυτοτελώς ή ως συνεκθέτης της Περιφέρειας, ο Δήμος Πόρου το 2017, μετά τις Εκθέσεις HELEXPO – GREEK TRAVEL SHOW στο Μαρούσι, EAST MED YACHT SHOW στη Μαρίνα Ζέας, ΝOSTOS EXPO στη Ναύπακτο, και WORLD TRAVEL MARKET στο Λονδίνο.
Σχολιάστε