Ο Δήμαρχος Κώστας Δ. Καραγιάννης ανακοινώνει τον ορισμό 2 νέων Αντιδημάρχων Τροιζηνίας – ΜεθάνωνΟ Δήμαρχος Τροιζηνίας – Μεθάνων Κώστας Δ. Καραγιάννης ανακοίνωσε τον ορισμό δύο (2) νέων Αντιδημάρχων και την εν γένει ανακατανομή των αρμοδιοτήτων όλων των Αντιδημάρχων με ισχύ από σήμερα την 19η-11-2018 έως και την 31η-08-2019.

Οι δύο (2) νέοι Αντιδήμαρχοι είναι η κ. Ελένη Δ. Κανέλλου και ο κ. Δημήτριος Ε. Σαμπάνης, με αρμοδιότητες όπως αυτές αναφέρονται στην υπ’ αριθμ. 763/2018 Απόφαση Δημάρχου (ΑΔΑ: ΩΒ9ΨΩΗΛ-ΓΧΘ). Οι δύο νέοι Αντιδήμαρχοι, αντικαθιστούν τον κ. Σπύρο Καρνέζη και την κα. Μαρίνα Μπακάλη που παραιτήθηκαν προσφάτως.

Στην ανακοίνωση του, ο Δήμαρχος Τροιζηνίας – Μεθάνων αναφέρει:

“Η Δημοτική Αρχή συνεχίζει το έργο της στηριζόμενη στις αρχές του διαλόγου, της συλλογικότητας, της αλληλεγγύης και της εναλλαγής προσώπων και ρόλων, προσπαθώντας καθημερινώς να υλοποιήσει το πρόγραμμά της, με απώτερο σκοπό να δικαιώσει τις προσδοκίες των πολιτών.

Δεσμευόμαστε απέναντί σας ότι αυτή η προσπάθεια θα συνεχιστεί αμείωτη μέχρι το τέλος της δημοτικής μας περιόδου, με θέληση, με όραμα, με πίστη και με την ακλόνητη πεποίθηση ότι αυτός ο τόπος αξίζει να πάει μπροστά.”
Σχολιάστε