Ο Δήμαρχος άναψε τα… λαμπάκια του Καναδού Πρέσβη…labakisΑίσθηση έχει προκαλέσει το βίντεο της συνάντησης του Δημάχου Αλεξανδρούπολης Βαγγέλη Λαμπάκη με τον Καναδό πρέσβη, στη συνάντηση τους για την επένδυση Χρυσού στο Πέραμα.
Ο πρέσβης δήλωσε ότι δεν εκπροσωπεί την εταιρεία, αλλά την Καναδική κυβέρνηση, η οποία εγγυάται για την σοβαρότητα, υπευθυνότητα και ευαισθησία της εταιρείας ELDORADO GOLD CORP, μητρικής της Χρυσωρυχεία Θράκης ΑΕ.
Βρήκε όμως απέναντι του, τον θαρραλέο δήμαρχο Αλεξανδρούπολης Β. Λαμπάκη, ο οποίος του απάντησε: “Θέλουμε να μας αφήσετε ήσυχους να αναπτύξουμε εδώ την αλιεία μας, την κτηνοτροφία μας, τον τουρισμό μας, τα δάση μας, για να μπορέσουμε να προκόψουμε. Αν πραγματικά εκτιμάτε τον ελληνικό πολιτισμό, αφήστε μας ήσυχους και καθαρούς. Δεν μπορούμε άλλο”.
Αναφερόμενος στην κυβερνητική πολιτική, ο κ. Λαμπάκης δήλωσε “Η Αθήνα δεν σκέφτεται τη ζωή των Θρακιωτών. Και γράφουμε στα παλαιότερα των υποδημάτων τις αποφάσεις της Αθήνας και σηκώνουμε μπαϊράκι. Μπορεί να είχαμε κακές κυβερνήσεις τόσα χρόνια και να έκαναν κακές επιλογές, αλλά έχουμε αλιεία, έχουμε θάλασσα, ήλιο και γη. Έχουμε τη δυνατότητα να αναπτύξουμε όλους εκείνους τους τομείς που μπορούμε. Δεν λέμε όχι στην εκμετάλλευση του χρυσού, αλλά δεν υπάρχει λόγος να το δώσουμε σε εσάς. Αυτός είναι ο χρυσός μας”.
Comments (3)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. MARIA KOUMPI says:

    ΓΕΙΑ ΣΟΥ, ΔΗΜΑΡΧΕ!… ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ.

  2. Αρις Αντάνης says:

    Χμ!!!!!!Μμμμ?????? Μια ελληνική λέει”Η ΣΙΩΠΗ ΕΙΝΑΙ…ΧΡΥΣΟΣ!Γενικώς και εξ αδιαιρέτου…

  3. Γιάννης Γκούμας says:

    Έτσι, έτσι…. Σιγά σιγά θα κάνουμε το ίδιο και στα λιμάνια μας, στις ΔΕΚΟ, και σε όλα. Ότι μπορούμε να κάνουμε μόνοι μας δεν θα ρωτάμε κανένα.

Σχολιάστε