Ο Γιώργος Κλείσας νέος πρόεδρος του Δ.Σ. Πόρου – Ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του στις εκλογές του 2023 ο Γιάννης Δημητριάδης και 7 σύμβουλοιΠραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 9.1.2022 οι εκλογές του νέου Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου και των μελών της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Πόρου.

 

 

Μετά από εισήγηση του Δημάρχου Γιάννη Δημητριάδη, νέος Πρόεδρος του ΔΣ εκλέχθηκε ο 35 ετών Γιώργος Κλείσας, απόφοιτος ΙΕΚ αθλητικής δημοσιογραφίας και δημοτικός σύμβουλος της πλειοψηφίας από το 2018. Αντιπρόεδρος του ΔΣ εκλέχθηκε ο Β. Ζεντέλης από την μειοψηφία και γραμματέας η Ντ. Καραμάνη. Στην Ο.Ε. τα 4 μέλη που εκλέχθηκαν είναι οι Χρ. Ροή και Εβ. Παπαδοπούλου από την πλειοψηφία, η Αγγ. Μακρή από την μειοψηφία και ο Β. Ταρταράκης από τους ανεξάρτητους συμβούλους.

 

Επίσης, με Απόφαση Δημάρχου, η απερχόμενη Πρόεδρος του ΔΣ Καίτη Ροΐδη ορίσθηκε Αντιδήμαρχος Κοινωνικών Υπηρεσιών για έναν χρόνο στην θέση της Χριστίνας Ροή, η οποία ορίσθηκε -επίσης για έναν χρόνο- Αντιδήμαρχος Οικονομικών και Διοικητικών Υπηρεσιών στην θέση της Εβελίνας Παπαδοπούλου. Αντιδήμαρχοι Τεχνικών Υπηρεσιών παραμένουν οι Τάσος Παπαχρήστου και Χρήστος Λίτσας, ο πρώτος με αρμοδιότητες στην ύδρευση-αποχέτευση και τα τεχνικά έργα και ο δεύτερος στην καθαριότητα, ενώ η Εβελίνα Παπαδοπούλου θα αναλάβει το Κοινωνικό Παντοπωλείο και Φαρμακείο και την προεδρία της Τουριστικής Επιτροπής. Ο Δήμαρχος ανακοίνωσε επίσης ότι δεν θα γίνουν αλλαγές στα ΔΣ του Δημ. Λιμ. Ταμείου και των Σχολικών Επιτροπών που θα εκλεγούν σε επόμενη συνεδρίαση.

 

Με αφορμή την συμπλήρωση του μισού της τρέχουσας δημοτικής περιόδου, ο Γιάννης Δημητριάδης, όπως είχε πράξει στην αντίστοιχη στιγμή και την περίοδο 2014-2019, ανακοίνωσε ότι θα είναι υποψήφιος Δήμαρχος και στις επόμενες δημοτικές εκλογές. Επίσης, την υποψηφιότητά τους στο ψηφοδέλτιο του Γιάννη Δημητριάδη ανακοίνωσαν και εφτά δημοτικοί σύμβουλοι της πλειοψηφίας, οι: 1) Γ. Κλείσας, 2) Χρ. Λίτσας, 3) Εβ. Παπαδοπούλου, 4) Τ. Παπαχρήστου, 5) Χρ. Ροή, 6) Κ. Ροΐδη και 7) Τζεφ Στάικος.

 

Όπως δήλωσε ο Γιάννης Δημητριάδης: «Είμαστε περήφανοι για την δουλειά που κάνουμε στον Δήμο τα τελευταία 7 χρόνια και χρειάζονται πιθανώς άλλα τόσα για να δούμε όλα τα έργα που έχουμε δρομολογήσει ολοκληρωμένα. Εννοείται ότι δεν θα μπορούσα να αποχωρήσω χωρίς να έχει συμβεί αυτό και άλλωστε έχουμε όραμα και όρεξη για ακόμα περισσότερα αναγκαία έργα για τον Πόρο».

 
Σχολιάστε