Ο αγώνας της χρονιάς για τον Ποσειδώνα ΠόρουΟ αγώνας της χρονιάς για τον Ποσειδώνα Πόρου θα πραγματοποιηθεί αυτή την Κυριακή 10 Μαρτίου στο γήπεδο της Προσύμνης.

Η ομάδα του Πόρου θα αντιμετωπίσει τον Α.Ο. Χώνικα και με νίκη μεγιστοποιεί τις πιθανότητες για άνοδο στην Α1 κατηγορία Αργολίδας, ενώ με ισοπαλία, διατηρεί τις πιθανότητες για άνοδο με το μέρος της.

Η διοίκηση του Α.Ο. Ποσειδώνα Πόρου έχει ναυλώσει πούλμαν για τους φιλάθλους της ομάδας και τους καλεί να ενισχύσουν με την παρουσία τους την προσπάθεια.

“Η μεγάλη ώρα για την ομάδα μας έφτασε. Την Κυριακή 10/3 στις 15:30 στο γήπεδο της Προσύμνης ο Α.Ο. Ποσειδώνας Πόρου αντιμετωπίζει τον Α.Ο. Χώνικα 2015 στον σημαντικότερο αγώνα της χρονιάς. Η διοίκηση της ομάδας ενημερώνει ότι για τις ανάγκες του αγώνα θα υπάρχει πούλμαν 55 θέσεων για όποιον φίλαθλο επιθυμεί να ακολουθήσει την ομάδα σε αυτό το δύσκολο ματς,το οποίο θα αναχωρήσει από τον Γαλατά στις 12 το πρωί. Δεν υπάρχει καμία χρέωση για τον κόσμο και το κόμιστρο το έχει αναλάβει εξ’ολοκλήρου η διοίκηση της ομάδας. Σας θέλουμε όλους δίπλα μας!”
Comments (2)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. hlias says:

  Α.Ο. ΠΟΡΟΥ 1957

 2. ΑΡΙΣ ΑΝΤΑΝΗΣ says:

  Αυτό το σχόλιο δεν είναι υπόδειξη προς τον ρεπόρτερ. Απλή παράκληση: Μήπως μπορείτε να γράψετε και τα ονόματα των παιχτών, εξ αριστερών προς τα δεξιά, ορθίων και καθιστών, όπως συνηθίζεται στο ποδόσφαιρο;
  (Δεν το πιστεύω να διαβαστεί το σχόλιό μου, άρα και να ικανοποιηθεί η επιθυμία μου, αλλά ποτέ κανείς δεν ξέρει).
  Όσο για τις ευχές μας, οι ποδοσφαιρόφιλοι του Πόρου, ευχόμαστε ολόψυχα να κερδίσει ο “Ποσειδών”. Είμαι μάλιστα 99% βέβαιος ότι το ίδιο εύχεται, ενδόμυχα, και ο hlias.
  (Λέτε να έχουν χωριστεί ακόμα και οι ομάδες του Πόρου σε συμπολιτευόμενες και αντιπολιτευόμενες; Αποκλείεται!)
  ΑΝΤΑΝΗΣ

Σχολιάστε