Ο έρωτας της Joanna Lumley με την Ελλάδα, ξεκίνησε από τον Πόρο (βίντεο)Όταν το 1966, η διάσημη Αγγλίδα ηθοποιός αποταμίευσε χρήματα για να έρθει για διακοπές στην Ελλάδα, δεν είχε ιδέα για τον έρωτα που θα ζούσε.
Της είχαν μιλήσει για ένα νησί μαγικό, που είχε την εντύπωση ότι το λέγανε “Poros”. Η Joanna με την παρέα της, έφτασαν στην Ελλάδα, πήγαν στον Πειραιά και επιβιβάστηκαν σε πλοίο για τον Πόρο. Βρήκαν δυο δωμάτια «στο μαγικό χωριό του νησιού» και ερωτεύτηκε το νησί μας με την πρώτη ματιά.
Αργότερα, όταν κάποιος τη ρώτησε γιατί ήρθε στον Πόρο, η Joanna απάντησε πως κάποιος της είχε προτείνει να επισκεφτεί την Πάρο και τη Νάξο, αλλά αυτή άκουσε… Πόρο!
Όμως ήταν αργά για την Πάρο…
Η Joanna είχε ερωτευτεί με τον Πόρο. Όπως εξομολογείται, πέρασε τις καλύτερες διακοπές στο νησί μας και αυτές οι διακοπές, ήταν η απαρχή για ένα μεγάλο έρωτα με τη χώρα μας.
Η Joanna Lumley περιγράφει την εμπειρία της, στον Πόρο στην τηλεοπτική της σειρά με τίτλο «Η Ελληνική Οδύσσεια» που προβλήθηκε στο βρετανικό τηλεοπτικό δίκτυο ITV.
Δείτε το βίντεο που ακολουθεί με την αναφορά στον Πόρο, ενώ πιο κάτω δείτε το βίντεο από τη σειρά Absolutely Fabulous που έκανε τη Joanna Lumley γνωστή σε όλο τον κόσμο.
Σχολιάστε