Ορκίστηκε ως Γ.Γ. της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου ο Σ. ΣπυρίδωνFOTO 2Τα καθήκοντά του ως Γενικός Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου, ανέλαβε σήμερα ο κ. Σπύρος Σπυρίδων μετά την ορκωμοσία του ενώπιον του Υπουργού Εσωτερικών κ. Αργύρη Ντινόπουλου.

Ο κ. Σπυρίδωνμετά την ορκωμοσία προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Η ανάληψη των καθηκόντων του Γενικού Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου αποτελεί για μένα εξαιρετική τιμή.

Στη δύσκολη οικονομική συγκυρία για την Τοπική Αυτοδιοίκηση και τη χώρα, οφείλουμε να κινηθούμε γρήγορα, να ξεπεράσουμε δυσκολίες και εμπόδια που ταλανίζουν την καθημερινότητα των κατοίκων των νησιών του Αιγαίου.

Στόχος μας είναι να μετατρέψουμε τα νησιά μας σε θύλακες ανάπτυξης, αξιοποιώντας διαθέσιμους πόρους και προγράμματα  και σε συνεργασία με την Τοπική Αυτοδιοίκηση να αναδείξουμε τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά κάθε νησιού  σε Ευρωπαϊκή και Διεθνή κλίμακα.

Στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων και των δυνατοτήτων της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου θα προσπαθήσω να ανταποκριθώ στις προσδοκίες των συμπολιτών μας».
Comments (2)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. SIOWMOTION says:

    Βλέπω την είδηση για το φεστιβάλ και αναπτερόνεται το ηθικό μου, βλέπω αυτή την είδηση μετά και εκνευρίζομα. Λέει ο τύπος: “θα προσπαθήσω να ανταποκριθώ στις προσδοκίες των συμπολιτών μας” τι λες ρε μάγκα; Σοβαρά; στις προσδοκίες των δοσίλογων αφεντικών σου εννοείς…

  2. Aketon says:

    Σωστη διασπορα δυναμεων για λογαρισμο του Πορου.

Σχολιάστε