Ομιλία πρωταθλητών τριάθλου σε μαθητές δημοτικού και γυμνασίουΣτο πλαίσιο της διοργάνωσης του Porosea 2018, τη Δευτέρα 30.4.2018 θα επισκεφθούν τον Πόρο τρεις πρωταθλητές αγωνισμάτων τριάθλου, προκειμένου να μιλήσουν στα παιδιά του Δημοτικού και Γυμνασίου για τα πολλαπλά οφέλη του αθλητισμού στην υγεία του σύγχρονου ανθρώπου και μαθητή. Πρόκειται για τους Βαρβάρα Φασόη (1STWE MTB XCO+XCE Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 2017 & 2ND WE MTB XCO Βαλκανικό), Παναγιώτη – Αλέξανδρο Δημόπουλο απόφοιτο ΤΕΦΑΑ με διακρίσεις στο τρίαθλο και τη μικρή Στέλλα Ρώτα (10 ετών) με πανελλήνιες διακρίσεις στην κολύμβηση.
Οι ομιλίες θα γίνουν στην αίθουσα Γυμνασίου – 2ου Δημοτικού. Στην εκδήλωση θα μιλήσουν επίσης οι προπονητές Κώστας Γκιων (Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πόρου) και Σπύρος Ροής (προπονητής του Saronic Triathlon Club), οι οποίοι θα αναφερθούν στις δυνατότητες ενασχόλησης με τον αθλητισμό στο νησί μας.
Η διοργάνωση του Porosea στοχεύει, μεταξύ άλλων, να αφήσει παρακαταθήκη στο νησί μας τη δημιουργία νέων αθλητών από τη νέα γενιά.
(Το Λύκειο θα βρίσκεται σε εκδρομή και δυστυχώς δεν θα μπορέσει να παρακολουθήσει την ομιλία)
Σχολιάστε