Ολοκληρώθηκε η εθελοντική αιμοδοσία στο Δήμο ΠόρουΜε μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στις 2 και 3 Ιουλίου η δεύτερη φετινή εθελοντική αιμοδοσία της τράπεζας αίματος του Δήμου Πόρου. Συνολικά προσήλθαν 160 αιμοδότες, εκ των οποίων κατάφεραν να δώσουν αίμα οι 151.

Ο Δήμος Πόρου ευχαριστεί θερμά όλους τους αιμοδότες που προσήλθαν στην αιμοδοσία, το Κ.Ε. ΠΟΡΟΣ και τους εκπαιδευόμενους της ΣΜΥΝ για τη συμμετοχή τους, το προσωπικό του Ιπποκρατείου Νοσοκομείου, το προσωπικό του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» και τη Μαρία Βαρβάρου, για τη σταθερή συνδρομή της στη λειτουργία της τράπεζας αίματος.

Χορηγοί: ΒΙΚΟΣ (νερά), Macaroni&More
Comments (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. ΑΡΙΣΤ. ΠΑΝ. ΑΝΤΑΝΗΣ says:

    Όπως έγραψα και στο Δήμο Πόρου, ευχαριστώντας τους υπεύθυνους για την ανελλιπή ενημέρωση, οι αιμοδότες, μαζί με τους πυροσβέστες, τους εκχιονιστές, τους διασώστες, είναι Εθελοντές υψίστου επιπέδου, και τους πρέπουν τα εύσημα και η ευγνωμοσύνη όλων μας. Αποτελούν τις κορυφές του Εθελοντισμού, χωρίς να υποτιμάμε, στο ελάχιστο, συγχαίροντας και ευχαριστώντας και τις… πλαγιές, πάνω στις οποίες βαδίζουν, για να επιτελέσουν το σπουδαίο έργο τους.

Σχολιάστε