Οι 23οι Παντροιζηνιακοί Αγώνες Στίβου Δημοτικών Σχολείων στο Κ.Ε. Πόρος την Τετάρτη 15/5Την Τετάρτη 15 Μαΐου 2019, στις 17:30, θα διεξαχθούν στο Στάδιο του Κ.Ε. Πόρος οι 23οι Παντροιζηνιακοί Αγώνες Στίβου Δημοτικών Σχολείων.

Διοργανωτής των αγώνων είναι η Γ.Ε. Πόρου και ο Δήμος Πόρου. Οι μαθητικοί αγώνες, που έχουν γίνει θεσμός τα τελευταία 23 χρόνια, δίνουν την ευκαιρία στους μαθητές (από Δ’ τάξη και άνω) των δημοτικών σχολείων του Πόρου, του Γαλατά, των Μεθάνων, της Τροιζήνας, της Καλονής και του Καρατζά, να συναγωνιστούν σε δρομικά αγωνίσματα, ρίψεις και άλματα και συγκεντρώνουν εκατοντάδες γονείς στις κερκίδες του σταδίου, δημιουργώντας μια γιορτινή ατμόσφαιρα, προάγοντας την ευγενή αθλητική άμιλλα.
Comments (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. ΑΡΙΣ ΑΝΤΑΝΗΣ says:

  Όταν πρόκειται για αθλητικά και πολιτιστικά δρώμενα στο νησί μας, η έλλειψη σχολιασμού, φαντάζει σαν να αφήνεται “ορφανό” κάποιο ρεπορτάζ. Ιδιαίτερα όταν πρόκειται για καλές ειδήσεις, ωραία κείμενα, επιτεύγματα συμπατριωτών μας και δη νεολαίων. Πιο ορφανά ακόμα φαντάζουν, τα άρθρα που είναι συναφή με αθλητικά και πολιτιστικά/ πολιτισμικά θέματα.
  Ως ενοχικό άτομο, που νομίζω ότι εγώ φταίω για τυχόν παραλείψεις, σπεύδω να πω δυο λέξεις και τότε παρασύρομαι και κατεβάζω “κατεβατά”, πέφτοντας στην παγίδα της μεγάλης αλήθειας του Laplace, που έχω μετατρέψει σε χάι-κου:
  “Θα στα έγραφα
  με πιο λίγα λόγια, μα
  δεν έχω χρόνο”.
  <<>>
  ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΟΥ,
  ΠΟΡΟΥ ΚΑΙ ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΣ
  Εύχομαι επιτυχίες στα παιδιά.
  Εν όψει σχολικών εξετάσεων, προτίθεμαι να προσφέρω κι εγώ κάτι εντελώς δωρεάν.
  Όσα παιδιά των Δήμων Πόρου και Τροιζηνίας- Μεθάνων, επιθυμούν ένα “καλό” μάθημα στην Έκθεση Ιδεών, μπορούν με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο (E-mail), να μου στείλουν από ένα κείμενο δακτυλογραφημένο, (στην ανάγκη δεκτό και χειρόγραφο, αλλά με … καθαρά, όπως τα λέμε, γράμματα), γύρω στις 2 σελίδες Α4, τα δακτυλογραφημένα και 3-4 τα χειρόγραφα). Το θέμα της έκθεσης είναι:
  “Ελπίδες και φόβοι για το μέλλον”
  Από πλευράς μου θα διορθώσω, χωρίς βαθμούς και τέτοια συναφή, και θα καταγράψω πώς πρέπει να γράφεται ένα κείμενο, με βάση τα δικά τους γραπτά. Επίσης θα συμπληρώσω και γενικές οδηγίες καθώς και κάποια “μυστικά” για καλή έκθεση.
  Το κατά τη γνώμη μου καλύτερο γραπτό θα επιβραβευτεί με ένα από τα 17 βιβλία μου, που θα το στείλω στην Δημοτική Βιβλιοθήκη Πόρου, για να τους παραδοθεί από τον Διευθυντή της, αξιότιμο Κο Γιάννη Μανιάτη.
  Εγκάρδια
  Άρις Αντάνης
  Από τον Πόρο Τροιζηνίας
  e_ arimari@otenet.gr
  ΥΓ Η επιβράβευση που προσφέρω δεν μπορεί-ατυχώς ίσως!- να είναι τίποτα άλλο από βιβλίο.

Σχολιάστε