Οι υποψήφιοι της ΝΔ στους νησιωτικού Δήμους και την Περιφέρεια Αττικήςnea-dimokratiaΡεπορτάζ για τις υποψηφιότητες της Νέας Δημοκρατίας στο λεκανοπέδιο, δημοσίευσε στις 17/11 ο «Ελεύθερος Τύπος» της Κυριακής.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Κατερίνας Κατσαβού, ονόματα-εκπλήξεις αναμένεται να δώσουν τη γαλάζια μάχη στις αυτοδιοικητικές και περιφερειακές εκλογές του Μαΐου. Οι συσκέψεις στη λεωφόρο Συγγρού είναι πυρετώδεις καθώς πρόθεση είναι να ξεκαθαρίσει το τοπίο μέχρι τον Δεκέμβριο και οι υποψήφιοι να έχουν πάρει το «χρίσμα» για να μπουν στην τελική ευθεία του προεκλογικού αγώνα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η Ν.Δ. φαίνεται να καταλήγει για τους υποψηφίους στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, ενώ σε τελικό στάδιο βρίσκονται οι διαδικασίες για τους υποψηφίους στους δήμους του Λεκανοπεδίου.
Για το Δήμο Πόρου, το ρεπορτάζ αναφέρει, ως «γαλάζιες» υποψηφιότητες τα ονόματα των κ. Σπυρίδωνα και Στρατηγού, κάτι το οποίο θα πρέπει να θεωρείται ως αναμενόμενο, αλλά που, επίσης θεωρητικά, έρχεται να περιπλέξει τις διεργασίες στον προεκλογικό στίβο, καθώς το κομματικό χρίσμα θα επηρεάσει την κρίση των ψηφοφόρων της Ν.Δ. και με δεδομένο το γεγονός ότι υπάρχει δυσαρέσκεια από το εκλογικό σώμα, προς την πολιτική που εφαρμόζει η κυβερνητική παράταξη, ενδέχεται να επηρεάσει και την κρίση των υπολοίπων ψηφοφόρων.
Στο ίδιο ρεπορτάζ αναφέρεται ως «γαλάζιος» υποψήφιος για την Αίγινα ο κ. Τάκης Γρηγορόπουλος, στο Αγκίστρι ο κ. Αναστάσιος Λογοθέτης και στην Ύδρα, επιστρέφει ο κ. Κώστας Αναστόπουλος.
Για την Περιφέρεια Αττικής, «παίζουν» τα ονόματα των κ. Μάκη Βορίδη και Άδωνι Γεωργιάδη, χωρίς ωστόσο να αποκλείεται η στήριξη του νυν Περιφερειάρχη κ. Σγουρού.
Πηγή: Ελεύθερος Τύπος (17/11)
Σχολιάστε