Οι υποψήφιοι με τον Ν. Δαρσινό στην Τροιζηνία και τα ΜέθαναdarsΟ συνδυασμός «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΣ-ΜΕΘΑΝΩΝ» του υποψηφίου Δημάρχου Τροιζηνίας – Μεθάνων Νίκου –Στράτου Δαρσινού ανακοίνωσε τα ονόματα που θα πλαισιώσουν το ψηφοδέλτιο. Διαβάστε το ακόλουθο αρχείο με όλα τα ονόματα:

Συνδυασμός Ν. Δαρσινού
Comments (2)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Τάσος Γκούμας says:

    Τι ωραίο σήμα.
    Και τι ελπίδες, τι οράματα και τι Άνθρωποι, που το το σκέφτηκαν και το έκαναν πράξη τόσο στη σύνθεση του πρώτου Δημοτικού Συμβουλίου, όσο και στα πρώτα έργα του Δήμου Τροιζήνας, πριν 16 χρόνια.
    Δεν γνωρίζω αν υπάρχει ιδιοκτήτης του σήματος και των οραμάτων και ποιος είναι.

  2. Γαλατας 2014 says:

    ΤΑΣΟΣ ΓΚΟΥΜΑΣ.. ΤΙ ΩΡΑΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕ ΟΡΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΕΣ, ΑΛΗΘΕΙΑ Κ.ΓΚΟΥΜΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΟΡΑΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΜΟΙΡΑΖΕΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ? ΑΠΑΝΤΩ ΕΓΩ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΑΓΑΠΗΤΕ Κ.ΓΚΟΥΜΑ! ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ ΚΑΙ ΑΓΩΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΑ ΟΡΑΜΑΤΑ ΤΟΥ, ΕΣΕΙΣ Κ.ΓΚΟΥΜΑ ΚΙΝΕΙΣΤΕ ΥΠΟΓΕΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΟΡΑΜΑΤΑ ΣΑΣ ΤΑ ΕΚΦΡΑΖΕΤΕ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΠΟΡΤΕΣ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΩΝ, ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΕΤΕ ΜΟΝΟ ΝΑ ΛΑΣΠΟΛΟΓΕΙΤΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΓΧΩΡΙΑΝΟΥΣ ΣΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΤΕ ΣΥΜΠΑΘΕΙΣ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΣΥΝΑΦΙ ΣΑΣ (ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΙΔΙΟΙ ΜΕ ΕΣΑΣ).. ΕΝΑΣ **ΜΙΚΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ** ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΘΕΤΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ (ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΗΧΗΣΗ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΑΣ,ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ) ***ΕΝΑΣ ΡΗΤΩΡ ΤΗΣ ΔΕΚΑΡΑΣ***ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΑΝ ΕΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΚΟ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ…ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟΝ Κ.ΔΑΡΣΙΝΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΤΟΥ.

Σχολιάστε