Οι προβολές ξεκινούν στην Καθετή!Η Καθετή είναι πανέτοιμη για να φιλοξενήσει την 7η Τέχνη! Την Κυριακή 18 Νοεμβρίου στις 7:30 μ.μ. θα γίνει η πρώτη συνάντηση της Ομάδας Προβολών στο χώρο της Καθετής, στον Γαλατά.

Αν αγαπάτε τον κινηματογράφο, το ντοκιμαντέρ, την κινούμενη εικόνα γενικά ή έστω αν ψάχνετε κάτι διαφορετικό να κάνετε κάποια βράδια το μήνα, ελάτε να συζητήσουμε και να συνδιαμορφώσουμε το πρόγραμμα της Ομάδας Προβολών της Καθετής. Στο πλαίσιο της Ομάδας Προβολών, θα επιλέγουμε, θα παρακολουθούμε και θα συζητάμε ταινίες μεγάλου και μικρού μήκους, μυθοπλασίας ή ντοκιμαντέρ, αλλά και κινουμένων σχεδίων, animation κ.ά.

Επίσης, θα καλούμε δημιουργούς να μας παρουσιάσουν το έργο τους και να απαντήσουν στις ερωτήσεις μας και θα μας δίνεται η δυνατότητα να παρακολουθήσουμε διαλέξεις για διάφορα θέματα σχετικά με την 7η Τέχνη. Η συμμετοχή στις προβολές είναι δωρεάν για τα μέλη της Ομάδας Προβολών. Για τις διαλέξεις και τις παρουσίες δημιουργών ενδέχεται να υπάρχει ένα κόστος για την κάλυψη μέρους των εξόδων.

Πληροφορίες

Πρώτη συνάντηση: Κυριακή 18 Νοεμβρίου, 7:30 μ.μ.

Χώρος συναντήσεων: Καθετή, 25ης Μαρτίου, Γαλατάς

Κόστος: Η συμμετοχή στις προβολές είναι δωρεάν για τα μέλη της Ομάδας Προβολών.

Επικοινωνία

Τηλέφωνο: 6932190365, 2298043825 Email: info@katheti.gr Website: katheti.gr (υπό κατασκευή) FB: @kathetiporos Εγγραφή σε newsletter: http://eepurl.com/du59t9
Σχολιάστε