Οι ποδοσφαιρικοί αγώνες του ΣαββατοκύριακουΣτην 3η αγωνιστική βρίσκεται το πρωτάθλημα της Α1 Κατηγορίας Αργολίδας στο οποίο συμμετέχουν οι ομάδες του Α.Ο. Πόρου και του Τροιζηνιακού.

Στις δύο πρώτες αγωνιστικές η ομάδα του Πόρου γνώρισε δυο εκτός έδρας ήττες από τον Ερμή Κιβερίου με 4-0 και τον Αστέρα Δρεπανιακό με 5-1.

Το Σάββατο 13 Οκτωβρίου στις 16:00, ο Α.Ο. Πόρου θα υποδεχτεί στο Κ.Ε. Πόρος την ομάδα Ναύπλιο 2017 με στόχο την συγκομιδή των πρώτων βαθμών.

Ο Τροιζηνιακός στις δυο πρώτες αγωνιστικές συγκέντρωσε 4 βαθμούς, κερδίζοντας άνευ αγώνα την ομάδα του Ασκληπιού και παραχωρώντας ισοπαλία 2-2 στον Ποσειδώνα Διδύμων στα Δίδυμα.

Η ομάδα του Γαλατά στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής θα αντιμετωπίσει τον Αργοναύτη, στο γήπεδο του Γαλατά την Κυριακή 14 Οκτωβρίου στις 16:00.

Το Σαββατοκύριακο ξεκινάει και το πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας Αργολίδας, με τη συμμετοχή του Ποσειδώνα Πόρου και των Μεθάνων.

Ο Ποσειδώνας Πόρου, φιλοξενείται την Κυριακή από τα Λευκάκια στο Δρέπανο, ενώ τα Μέθανα θα φιλοξενηθούν από την Θύελλα Μαλανδρενίου στο Κουτσοπόδι.
Σχολιάστε