Ξεκινούν την Δευτέρα 15 Νοεμβρίου τα ραντεβού εμβολιασμών 3ης δόσης μέσω Δήμου ΠόρουΑπό τον Δήμαρχο Πόρου Γιάννη Δημητριάδη ανακοινώθηκαν τα ακόλουθα, σχετικά με τους εμβολιασμούς της 3ης δόσης στον Δήμο Πόρου: 

 

 

Μετά από νέες συνεννοήσεις της δημοτικής αρχής με την Γεν. Γραμμ. Πολιτικής Προστασίας και την 2η Υ.ΠΕ. (Υπουργείο Υγείας), και καθώς ο Δήμος Πόρου έχει ήδη συγκεντρώσει σε τρεις μέρες περισσότερες από 600 αιτήσεις εμβολιασμού 3ης δόσης, εξασφαλίσθηκε η άμεση αποστολή των αναγκαίων δόσεων του εμβολίου στον Πόρο, καθώς και ιατρικού προσωπικού, ώστε οι εμβολιασμοί να ξεκινήσουν ήδη από την Δευτέρα 15.11.2021. Για την εξέλιξη αυτή θέλω να ευχαριστήσω τους αρμόδιους της εφοδιαστικής αλυσίδας της Γεν. Γραμ. Πολ. Προστασίας, τον Διοικητή και τον Υποδιοικητή της 2ης ΥΠΕ και τον «καταδρομέα» γιατρό Σταμάτη Βελώνια.
Από το ΣΚ όσοι έχουν υποβάλει σχετική αίτηση θα αρχίσουν να ειδοποιούνται τηλεφωνικά για τα ραντεβού τους κατά σειρά ηλικίας.
3rd DOSE VACCINATION FINALLY BEGINS ON MONDAY 15.11.2021
The Municipality of Poros announces that, after the recent agreement with the General Secretariat for Civil Protection and the Ministry of Health, the 3rd dose vaccination against covid-19 at Poros’ Halth Center for those who will submit relevant application to the Municipality will begin on Monday 15.11.2021.Σχολιάστε