Ξεκινούν τα Σεμινάρια Ασφαλείας του ΕΦΕΤ



Από το Δ.Σ. του ΕΕΣΠ ενημερωθήκαμε ότι ξεκινούν σήμερα Τρίτη 10 Οκτωβρίου, τα Σεμινάρια του Ε.Φ.Ε.Τ. στον Πόρο, με την υποστήριξη του Ε.Ε.Σ.Π.

Τα Σεμινάρια είναι απαραίτητο να παρακολουθήσουν εργοδότες και εργαζόμενοι σε επιχειρήσεις τροφίμων. Ως επιχειρήσεις τροφίμων εννοούνται, όσες παράγουν, επεξεργάζονται, αποθηκεύουν, μεταφέρουν, διακινούν τρόφιμα ή ασχολούνται με το λιανικό εμπόριο, τη μαζική εστίαση – εστιατόρια, ταβέρνες, μεζεδοπωλεία -και ζαχαροπλαστική (ή είναι εργαστήρια παραγωγής ή μεταποίησης τροφίμων), ακόμα και καφετέριες, καντίνες κλπ.

Περισσότεροι από 180 επαγγελματίες και εργαζόμενοι του νησιού έχουν συμπληρώσει αιτήσεις για την παρακολούθηση των Σεμιναρίων Ασφάλειας Τροφίμων του Ενιαίου Φορέα Ασφάλειας Τροφίμων (Ε.Φ.Ε.Τ.). Η εκπαίδευση θα γίνει σε δύο φάσεις: Η πρώτη αφορά 133 άτομα και θα γίνει σε 5 group από 10-14/10/2017. Η δεύτερη αφορά περίπου 50 άτομα και θα γίνει τέλος Οκτωβρίου ή αρχές του Νοεμβρίου στον Πόρο.

 

Θυμίζουμε πως ήδη 68 επαγγελματίες και εργαζόμενοι του νησιού έχουν πάρει τα Πιστοποιητικά τους έπειτα από τις επιτυχείς εξετάσεις που έδωσαν το περασμένο έτος στον Πόρο και αφού είχαν παρακολουθήσει το ειδικό Σεμινάριο Ασφάλειας Τροφίμων που διοργάνωσε ο Σύλλογος μας. Το καλοκαίρι του 2017 υπήρξαν έλεγχοι του Ε.Φ.Ε.Τ. στον Αργοσαρωνικό, κατά την διάρκεια των οποίων, οι ελεγκτές ζητούσαν το σχετικό πιστοποιητικό.

 

Για οποιαδήποτε διευκρίνηση, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν τον υπεύθυνο εκπαίδευσης του Ε.Ε.Σ.Π. κ. Παντελή Κουνέλη στο 6973600425.

 

Επισυνάπτονται οι λίστες συμμετεχόντων στα πρώτα 5 group (10-14/10/2017)

ΛΙΣΤΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ ΕΦΕΤ 10-10-2017 (ΤΕΛΙΚΗ)

ΛΙΣΤΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ ΕΦΕΤ 11-10-2017 (ΤΕΛΙΚΗ)

ΛΙΣΤΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ ΕΦΕΤ 12-10-2017 (ΤΕΛΙΚΗ)

ΛΙΣΤΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ ΕΦΕΤ 13-10-2017 (ΤΕΛΙΚΗ)

ΛΙΣΤΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ ΕΦΕΤ 14-10-2017 (ΤΕΛΙΚΗ)




Σχολιάστε