Ξεκινούν τα “Σαρώνεια 2018” στον ΓαλατάΑνακοινώθηκε το πρόγραμμα των πολιτιστικών εκδηλώσεων των “Σαρωνείων 2018” στον Γαλατά. Οι εκδηλώσεις ξεκινούν την Παρασκευή 6 Ιουλίου και ολοκληρώνονται την Κυριακή 15 Ιουλίου και περιλαμβάνουν εκθέσεις, μουσικές βραδιές και άλλες εκδηλώσεις.

Κορυφαία εκδήλωση στα φετινά “Σαρώνεια” είναι η συναυλία των Γρηγόρη Γρ. Μπιθικώτση και Στέλιου Διονυσίου την Κυριακή 8 Ιουλίου.

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα των εκδηλώσεων:
Comments (6)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. ΑΝΤΑΝΗΣ says:

  Παρακαλώ, μήπως θα μπορούσατε να αναρτήσετε και το πρόγραμμα των ετήσιων εκδηλώσεων “Λεμονιάς”, του Ποριώτικου Πολιτιστικού Συλλόγου Γυναικών Πόρου “Ποριώτισσα”;
  Ενδιαφέρει παρα πολύ, όσους Ποριώτες κατοικούν εκτός Πόρου, και πολλοί προγραμματίζουν τις καλοκαιρινές επισκέψεις τους στο νησί να συμπίπτουν με το 10ήμερο των υψηλού πολιτιστικού επιπέδου και ποιότητας εκδηλώσεων, που εδώ και πολλά χρόνια, από της ιδρύσεώς του Συλλόγου, πραγματοποιούν, υπό την αιγίδα πάντοτε του Δήμου Πόρου.
  Αναμένουμε την ενημέρωσή σας.
  Ευχαριστούμε

 2. ΑΝΤΑΝΗΣ says:

  ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΘΗΚΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΡΟΥ – ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ- ΑΞΙΟΤΙΜΟΣ ΚΥΡΙΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ:
  ……..
  Γιορτή Λεμονιάς
  • Πέμπτη 19 – Τρίτη 31 Ιουλίου: Η ετήσια γιορτή του Πολιτιστικού Συλλόγου Γυναικών «Η Ποριώτισσα», με εκδηλώσεις εστιασμένες στον Ποριώτικο πολιτισμό και όχι μόνο.
  ………
  Αναμένουμε την ευγενική ενημέρωσή σας, αγαπητοί συμπατριώτες.
  Ευχαριστούμε και πάλι.
  Με εξαίρετη τιμή
  ΑΡΙΣΤ. ΠΑΝΑΓ. ΑΝΤΑΝΗΣ
  (ΕΚ ΠΟΡΟΥ ΟΡΜΩΜΕΝΟΣ)

 3. ΑΝΤΑΝΗΣ says:

  Είδες, φίλε, ανώνυμε ή ψευδώνυμε, που πετάγεσαι σαν… (άστο κι αυτό). Αν ζητάς κάτι με ευγένεια και παρακαλείς εγγράφως, σε γράφουνε κανονικά και δεν απαντάσει κανείς.
  Ε! αφού δεν απαντάνε οι αρμόδιοι, γιατί δεν τρέχεις να μάθεις εσύ και να μας δώσεις το πρόγραμμα. Εγώ το ζήτησα και από το Σύλλογο “Ποριώτισσα”, αλλά ούτε από εκεί πήρα απάντηση. Έχει συμβεί κάτι και τηρείται σιγή ιχθύος εν προκειμένω; Είχα μάθει ότι -εκτός των άλλων- επρόκειτο να γίνει η παρουσίαση ενός μυθιστορήματος φίλου Ποριώτη συγγραφέα, και μου είχε ζητηθεί να παρευρεθώ κι εγώ αλλά και άλλοι Ποριώτες. Τώρα δεν βρίσκω ούτε εκείνον. Τι έχει γίνει; Μπας κι έχει πέσει …Πορονόσπορος;

 4. Ι.Χ. says:

  μάλλο, -ούτε αυτοί- σε πάνε

 5. ΑΝΤΑΝΗΣ says:

  I.X.
  Αφού με πας εσύ έχω ξενοιάσει. Τι άλλο θέλω! Ειλικρινά το λέω. Τουλάχιστον πήρα μία απάντηση. Από το τίποτα, καλό είναι και το .. καθόλου. (Ή όπως το λέμε εκεί στον Πόρο: από ολότελα, καλή κι η… γιωταχιώταινα)

  Με την ευκαιρία ξέρεις τι σημαίνει Ι.Χ.; Ιδιωτικής Χρήσεως. Ξέρεις από πού βγαίνει το ‘Ιδιωτικής’; Από το “ιδιώτης”. Αυτό ξέρεις τι σήμαινε στα αρχαία και έχει πάρει και διεθνή πλέον χρήση της έννοιας, μέχρι που μας έχει ξαναγυρίσει ως αντιδάνειο; Αν δεν ξέρεις ρώτα. Κάποιος θα ξέρει. Εγώ από σεβασμό δεν σου λέω, γιατί δεν σε γνωρίζω.
  Αλλά εσύ καλό είναι να μαθαίνεις και κάτι. (Συμβουλή: Άλλαξε ψευδώνυμο. Επειγόντως).
  Καλά περνάμε, τελικά…

 6. SIA says:

  Για να μαθαινετε λοιπόν κε ΑΝΤΑΝΗ…ιδιώτης=απλός πολίτης(πού το μεμπτό;)

Σχολιάστε