Ξεκινάει επίσημα το καλοκαίρι στον Πόρο – Ψηφίστηκε ομόφωνα και ξεκινάει η πεζοδρόμηση (βίντεο)


Όλα είναι έτοιμα για την ημερολογιακή έναρξη του καλοκαιριού στον Πόρο, με τους επιχειρηματίες του τουρισμού και τις τοπικές αρχές να έχουν ολοκληρώσει κάθε προετοιμασία για την υποδοχή των επισκεπτών.
Σύμφωνα με ανάρτηση του Δημάρχου Πόρου Γιάννη Δημητριάδης, τα καταστήματα και καταλύματα του νησιού είναι πλέον όλα ανοικτά, το λιμάνι και οι παραλίες προετοιμασμένες, ενώ οι κάτοικοι του νησιού έχουν ολοκληρώσει ήδη από τα μέσα Μαΐου τον εμβολιασμό τους (και με τις 2 δόσεις) κατά του κορωνοϊού.
Από την μεριά του, ο Δήμος Πόρου, κατόπιν σχετικών Αποφάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου που ψηφίστηκαν ομόφωνα σήμερα 31.5.2021, θα εφαρμόσει ρυθμίσεις πεζοδρόμησης και ανάπτυξης τραπεζοκαθισμάτων στην κεντρική παραλιακή οδό ήδη από την Παρασκευή 4 Ιουνίου με παράλληλη λειτουργία της δημοτικής συγκοινωνίας και θα επιχορηγήσει γραμμές τοπικών παραδοσιακών λέμβων, ενώ ανέστειλε και φέτος το καλοκαιρινό πρόγραμμα πολιτιστικών εκδηλώσεων προτάσσοντας την υγειονομική ασφάλεια των κατοίκων και επισκεπτών.
Θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση με οδηγίες προς τους επιχειρηματίες αναφορικά με την πεζοδρόμηση και την ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων στους πρόσθετους χώρους.
*Video/drone: Vasilis Kantarakis , vkfilms.gr, Χορηγία: Ιάκωβος ΠαπαδόπουλοςΣχολιάστε