Ξεκίνησε το 1ο Διεθνές Συνέδριο Γεω – Ηφαιστειολογίας «Μέθανα 2016»
Ξεκίνησαν την Παρασκευή 10 Ιουνίου, οι εργασίες του 1ου Διεθνούς Συνεδρίου Γεω – Ηφαιστειολογίας «Μέθανα 2016».
Στον κατάμεστο προαύλιο χώρο του Πολιτιστικού Κέντρου Μεθάνων, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή η έναρξη του 1ου Διεθνούς Συνεδρίου Γεω – Ηφαιστειολογίας «Μέθανα 2016».
Ιδιαίτερα έντονη ήταν η παρουσία των εκπροσώπων της τοπικής αυτοδιοίκησης, οι οποίοι στις ομιλίες τους, έδωσαν έμφαση στη συνεργασία 1ου και 2ου Βαθμού Αυτοδιοίκησης, για την υλοποίηση του Συνεδρίου.
Παρόντες στην εκδήλωση ήταν: η Περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου, ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων Παναγιώτης Χατζηπέρος, η βουλευτίνα της Α’ Πειραιά Ελένη Σταματάκη, ο Δήμαρχος Επιδαύρου Κωνσταντίνος Γκάτζιος κ.α.
Στον εναρκτήριο χαιρετισμό του, ο οικοδεσπότης του Συνεδρίου Δήμαρχος Τροιζηνίας – Μεθάνων Κώστας Καραγιάννης, αφού ευχαρίστησε για την άριστη συνεργασία την Περιφέρεια Αττικής και τους επιστημονικούς φορείς, ανέπτυξε τους λόγους της αναγκαιότητας του συγκεκριμένου συνεδρίου στα Μέθανα.