Ξεκίνησε η υποβολή αιτήσεων για δωρεάν φοίτηση στον Παιδικό Σταθμό παιδιών μητέρων που εργάζονται στο δημόσιοΟ Δήμος Πόρου ανακοινώνει ότι δημοσιεύθηκε από την Ε.Ε.Τ.Α.Α. η πρόσκληση για το παράλληλο πρόγραμμα των Βρεφονηπιακών Σταθμών, με βάση το οποίο προβλέπεται η χορήγηση επιπλέον vouchers σε μητέρες εργαζόμενες στον δημόσιο τομέα για την εγγραφή των παιδιών τους σε Βρεφονηπιακούς Σταθμούς.
Οι αιτήσεις καταπείθονται μόνο ηλεκτρονικά, μέσω της ειδικής πλατφόρμας της Ε.Ε.Τ.Α.Α., στην ιστοσελίδα eetaa.gr, από 8.9.2020 έως 18.9.2020 και ώρα 23:59. Η είσοδος στην πλατφόρμα της Ε.Ε.Τ.Α.Α. γίνεται με τη χρήση των κωδικών του taxisnet.
Ο Δήμος Πόρου θα υποστηρίξει τις διαδικασίες εγγραφής των παιδιών, βοηθώντας τις μητέρες στην υποβολή των ηλεκτρονικών αιτήσεων. Καλούμε τις μητέρες που ενδιαφέρονται και εργάζονται στον δημόσιο τομέα να επικοινωνήσουν άμεσα με τις υπηρεσίες του Δήμου μας, για την υποβολή της ηλεκτρονικής αίτησης στην Ε.Ε.Τ.Α.Α. και την εγγραφή των παιδιών στον Παιδικό Σταθμό.
Το πρόγραμμα καλύπτεται από πόρους του τακτικού προϋπολογισμού του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων.
Πληροφορίες στον Παιδικό Σταθμό:
Βασιλική Νόση, 2298023102
Χρήστος Χίος, 2298320523-6942407607
Σχολιάστε