Ξεκίνησε η τοποθέτηση των πινακίδων των οδών του Οικισμού του ΠόρουΙστορικές προσωπικότητες, ευεργέτες, καλλιτέχνες και ποιητές. Οι δρόμοι, τα σοκάκια και τα σκαλοπάτια του Πόρου, αποκτούν… ονοματεπώνυμο.

Οι πινακίδες με τις νέες ονομασίες των οδών του οικισμού του Πόρου ξεκίνησαν να τοποθετούνται. Ο Δήμαρχος Πόρου Γιάννης Δημητριάδης αναφέρει τα ακόλουθα:

“Ξεκίνησε η τοποθέτηση των πινακίδων με τις νέες ονομασίες των οδών του Οικισμού του Πόρου. Οι πινακίδες τοποθετούνται στην αρχή, στο τέλος και στις διασταυρώσεις των οδών, σε θέσεις που έχουν αποφασισθεί ομόφωνα από την αρμόδια Επιτροπή του Δήμου, η οποία έχει αναλάβει τον συντονισμό και εκτέλεση των σχετικών ενεργειών.
Παρακαλούνται οι κάτοικοι, ιδιοκτήτες ή ενοικιαστές, να φροντίζουν για την καλή συντήρηση των πινακίδων και των αριθμών.”

Το porosnews.gr θα ξεκινήσει σύντομα μόνιμη στήλη με τίτλο “Ο δρόμος είχε τη δική του ιστορία” μέσα από την οποία, τα ίδια τα μέλη της αρμόδιας Επιτροπής του Δήμου, θα σας παρουσιάσουν, οδό με οδό, κλίμακα με κλίμακα, σοκάκι με σοκάκι, τις νέες ονομασίες και την ιστορία που κουβαλούν.
Comments (2)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Παναγιώτης Μουστάκας says:

    Πολύ σωστή η ενέργεια της Δημ.Αρχής.Αλλωστε αυτό,αν δεν με απατά η μνήμη μου,ήταν και αίτημα των ΕΛΤΑ πριν από χρόνια.Αυτό όμως που πρέπει οπωσδήποτε να γίνει είναι η ονοματοθεσία των οδών του συνοικισμού και του Ασκελιού δεδομένου ότι εκεί ,κατά τις τουριστικές περιόδους, κατοικούν και παραθεριστές ,οι οποίοι θα πρέπει να λαμβάνουν την αλληλογραφία τους.

  2. ΑΡΙΣ ΠΑΝ ΑΝΤΑΝΗΣ says:

    Για να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους, το όλο θέμα ξεκίνησε με πρωτοβουλία και με παρα πολύ σκληρή δουλειά του υπεύθυνου της Δημοτικής Βιβλιοθήκης.
    Σχετικά με το Συνοικισμό και το Ασκέλι- βλ. πρόταση του κ. Μουστάκα- , νομίζω πως έχει δίκιο. Πόρος δεν είναι μόνο η Σφαιρία.
    ΑΝΤΑΝΗΣ

Σχολιάστε