Ξεκίνησαν τη δουλειά οι εθελοντές του “Porosea 2019”Την Παρασκευή 17 Μαΐου, πραγματοποιήθηκε στο κτήριο Συγγρού, η πρώτη συνάντηση των εθελοντών για τη διοργάνωση του “POROSEA 2019”, που θα πραγματοποιηθεί τον Ιούνιο στο νησί μας.

Η προσέλευση στο πρώτο ραντεβού ήταν ικανοποιητική, καθώς δεκάδες εθελοντές υπέβαλαν τις πρώτες αιτήσεις, ενώ τις επόμενες μέρες θα ενημερωθούν τα σχολεία και ξεχωριστά όλοι οι περσινοί εθελοντές.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, οι φετινές συμμετοχές θα ξεπεράσουν τις περσινές και η διοργάνωση του Ιουνίου, θα αποτελέσει “σταθμό” για την καθιέρωση και αναβάθμιση του “Porosea”, καθώς η περσινή διοργάνωση απέσπασε πολύ καλές κριτικές, που έχει ως αποτέλεσμα την αύξηση των συμμετοχών και τη διάδοση του συγκεκριμένου αγώνα.

Στη φετινή διοργάνωση έχει προστεθεί μια ακόμη κατηγορία στο τρίαθλο (αφορά δυνατούς αθλητές με μεγάλη αντοχή), ενώ υπάρχει και αλλαγή του σημείου εκκίνησης, κολύμβησης και transition zone του τριάθλου.

Από το λιμάνι που ήταν πέρσι, φέτος θα μεταφερθεί στην παραλία του Κ.Ε. Πόρος και στο γήπεδο, ενώ υπάρχει και plan B σε περίπτωση δυνατών ανέμων από τη νοτιοανατολική πλευρά.

Για το επόμενο ραντεβού θα υπάρξει σχετική ενημέρωση.

Βοηθήστε το νησί να ανέβει επίπεδο. Είναι η μεγάλη ευκαιρία του Πόρου!

Αξίζει να τονίσουμε πως καλοδεχούμενοι για εθελοντές είναι ΟΛΟΙ οι πολίτες από τον Γαλατά, την Τροιζηνία και τα Μέθανα. Τα οφέλη από την “απογείωση” των αγώνων, θα είναι τεράστια για όλη την περιοχή!

Δηλώστε συμμετοχή ως εθελοντές στο “Porosea”! Το νησί μας χρειάζεται όλους!

 
Comments (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. ΑΝΤΑΝΗΣ says:

  2019:100 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ.
  ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΡΓΑΝΩΝΟΝΤΑΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ.
  Απλή ερώτηση ( όχι υπόδειξη, φυσικά):
  Μήπως θα έπρεπε κάποιες- αν όχι όλες- από τις φετινές εκδηλώσεις στο νησί μας να περιλαμβάνουν και κάποια συναφή αναφορά;
  Όποιος ξεχνάει την Ιστορία του δεν έχει μέλλον, λέει μια παροιμία. Και απ’ ότι λένε οι σοφοί, όλες οι παροιμίες είναι …σοφές.
  Άρις Αντάνης
  arimari@otenet.gr

Σχολιάστε