Ξεκίνησαν οι εμβολιασμοί με την 3η δόση στον Δήμο Πόρου


Με γοργούς ρυθμούς προχωρούν οι εμβολιασμοί της 3ης δόσης του εμβολίου κατά της Covid19 στον Δήμο Πόρου, σύμφωνα με ανάρτηση του δημάρχου Γιάννη Δημητριάδη, τις τρεις πρώτες μέρες έχουν εμβολιαστεί ήδη 500 κάτοικοι και μέχρι την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να εμβολιαστούν άλλοι 1000.
Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση του κ. Δημητριάδη: 
“Ξεκίνησαν την Δευτέρα 15 Νοεμβρίου οι εμβολιασμοί με την 3η δόση του εμβολίου της Pfizer από τον Δήμο Πόρου, σε συνεργασία με την 2η Υγειονομική Περιφέρεια του Υπ. Υγείας και την Γεν. Γραμμ. Πολιτικής Προστασίας. Ήδη τις τρεις πρώτες μέρες έχουν εμβολιαστεί περίπου 500 κάτοικοι του Πόρου και μέχρι την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να εμβολιαστούν άλλοι 1000.
Επισημαίνεται ότι, την ώρα που στην χώρα μας παρατηρείται η μεγαλύτερη έξαρση της πανδημίας, ο Δήμος Πόρου αποτελεί υποδειγματικό μοντέλο της αποτελεσματικότητας των εμβολιασμών, με τα ενεργά κρούσματα να είναι μηδενικά και την τοπική κοινωνία να φαίνεται πως έχει πετύχει την συγκεκριμένη στιγμή την λεγόμενη «ανοσία της αγέλης». Με βάση τα επίσημα στοιχεία, ο Δήμος μας είναι ο πρώτος σε όλη την χώρα σε ποσοστό εμβολιασμού μεταξύ των Δήμων με πληθυσμό άνω των 2.500 κατοίκων (90%) και ο έκτος συνολικά μεταξύ των 332 Δήμων της χώρας.
Σήμερα απευθύνω στους κατοίκους του Δήμου νέο κάλεσμα ώστε όλοι να κάνουμε την 3η δόση και να διατηρήσουμε έτσι το αξιοζήλευτο καθεστώς υγειονομικής ασφάλειας που απολαμβάνουμε στο νησί μας!
Υπενθυμίζεται ότι οι κάτοικοι που επιθυμούν να κάνουν την 3η δόση του εμβολίου μέσω του Δήμου μπορούν υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση μέχρι και την Παρασκευή 19.11.2021.”Σχολιάστε