Ξεκίνησαν δύο ακόμα σημαντικά έργα του Δήμου ΠόρουΔύο ακόμα πολύ σημαντικά έργα για τον Δήμο Πόρου ξεκίνησαν την Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2017. Πρόκειται για το πολυαναμενόμενο έργο της διαμόρφωσης (για πρώτη φορά) της πλατείας του Αγ. Κωνσταντίνου, με προϋπολογισμό 74.400€, και για το έργο διάστρωσης του parking του Αγ. Στεφάνου, με προϋπολογισμό 20.000€.

Μετά τις σοβαρές καθυστερήσεις που έχει προκαλέσει η ψήφιση του Ν. 4412 τον Αύγουστο του 2016, ειδικά στους μικρούς Δήμους, αλλά και ο γενικότερος πολλαπλασιασμός της γραφειοκρατίας τα τελευταία χρόνια, ο Δήμος Πόρου περνάει πλέον στην φάση υλοποίησης πολλών και σημαντικών έργων.
Comments (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Γιάννης Γκούμας says:

  Ήταν αναμενώμενο άλλο ένα έργο διαφοροποίησης της τελικής επιφάνειας κοινόχρηστων χώρων; Προηγούμενοι δήμαρχοι είχαν κατηγορηθεί για σπατάλη χρημάτων σε τέτοιου τύπου έργα. Άλλαξε κάτι στον κόσμο;

  Ως προς την γραφειοκρατία θα πρέπει να ειπωθεί ότι αποφάσεις του δήμου Πόρου, αυξάνουν το χρόνο εξυπηρέτησης πολιτών της περιοχής Τροιζηνίας.

  Για να είμαστε δίκαιοι, η αδιαλαξία δεν είναι μοναδικό προνόμιο της μίας πλευράς.
  Παρόλα αυτά, ενώ ο δημόσιος τομέας (διοίκηση και πολιτικές αρχές), έχουν τον ρόλο να αυξάνουν τον αποδοτικότητα του ιδιωτικού τομέα και να εξυπηρετούν τα συμφέροντα των πολιτών, η τρέχουσα κατάσταση ενισχύει επιχειρήματα του τύπου “καλύτερα χωρίς δημόσιο”.

  Το παραπάνω συναίσθημα αδικίας στους διοικούμενους έχει προκύψει κατά λάθος;

Σχολιάστε