Νέες δράσεις καθαρισμού βυθών και ακτών στον Πόρο στις 9 έως 11 Νοεμβρίου 2018Μετά την επιτυχημένη δράση καθαρισμού βυθών και ακτών που πραγματοποιήθηκε τον Μάιο, ο Δήμος Πόρου, το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Πόρου, η εθελοντική ομάδα δυτών Aegean Rebreath και η HELMEPA, σε συνεργασία με το Λιμεναρχείο Πόρου, διοργανώνουν το τριήμερο 9 έως 11 Νοεμβρίου νέες ευρείες δράσεις καθαρισμού βυθών και ακτών στο νησί του Πόρου.

Οι δράσεις θα πραγματοποιηθούν με τη συνδρομή εθελοντών, καθώς και υπαλλήλων του Δήμου και της δημοτικής εργολαβίας καθαριότητας και θα καλυφθούν δημοσιογραφικά από την «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ», καθώς και από την Ισπανική δημόσια τηλεόραση T.V. Espana, συνεργείο της οποίας θα παραμείνει στον Πόρο μία βδομάδα προκειμένου να γυρίσει ντοκιμαντέρ που θα εστιάζει στην πρωτοπορία του νησιού μας στις περιβαλλοντικές δράσεις.

Ο Δήμος καλεί οποιονδήποτε εθελοντή επιθυμεί να συμμετέχει στις δράσεις (δύτες αυτόνομης ή ελεύθερης κατάδυσης, ιδιοκτήτες μικρών σκαφών και πεζοί εθελοντές) να επικοινωνήσει με το Γραφείο Δημάρχου στο τηλέφωνο 2298320512 ή στο email dimarhos@poros.gr.

Χορηγοί: Κοινωφελές Ίδρυμα Α.Κ. Λασκαρίδη, Hellenic Seaways, υπηρεσίες καθαριότητας ΑΠΑΝΑ, ξενοδοχεία/ενοικιαζόμενα δωμάτια: 7 Brothers, New Aegli, Nikis Village, Διόνυσος, Kaikas Studios, εστιατόρια: Στη Ρότα, Macaroni & More, Σπιλιάδα.
Σχολιάστε