Νέες διευκρινήσεις Χαρδαλιά για την απαγόρευση οδικής μετακίνησης από την Αττική προς την Τροιζηνία, τα νησιά του Σαρωνικού και τα ΚύθηραΝέες διευκρινήσεις έδωσε στη σημερινή συνέντευξη τύπου ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς, σχετικά με τις οδικές μετακινήσεις εντός του νομού Αττικής.

Ο κ. Χαρδαλιάς επανέλαβε ρητά πως δεν θα επιτρέπεται η μετακίνηση οδικώς, προς τα νησιά του Αργοσαρωνικού και τα Κύθηρα.

Συγκεκριμένα ο κ. Χαρδαλιάς εξήγησε ποιες μετακινήσεις επιτρέπονται από αύριο στην Αττική. Οι μετακινήσεις όπως είπε, είναι ελεύθερες εντός λεκανοπεδίου. Ένας κάτοικος της Δυτικής Αθήνας μπορεί να μετακινηθεί στο Σούνιο, για παράδειγμα κάτι που ισχύει για όλους τους διοικητικούς τομείς της Αττικής.

 

Τα μέρη που ανήκουν στην Αττική και δεν μπορεί να επισκεφτεί κάποιος κάτοικος του λεκανοπεδίου ούτε αύριο είναι τα νησιά του Αργοσαρωνικού, τα Κύθηρα και τα Αντικήθυρα. «Οι κάτοικοι του λεκανοπεδίου δεν μπορούν να μετακινηθούν στα νησιά του Αργοσαρωνικού, των Κυθήρων και των Αντικηθύρων» είπε συγκεκριμένα ο κ. Χαρδαλιάς. «Αυτά είναι τα όπλα στην μάχη, η τήρησή τους θα κρίνει την έκβαση του πολέμου» σημείωσε.

 

Διαβάστε περισσότερα στο saronicmagazine.gr
Comments (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Αποστολος says:

    Αυτή είναι η κατάντια μας αφού δεν προσέχουμε τι ψηφίζουμε στις εκλογές να αποφασίζει ένας άνθρωπος με πλούσιο παρελθόν και καταδίκες ντροπή σε αυτούς που μας κυβερνούν καμία φορά η αγανάκτηση μετατρέπεται σε οργή ας το έχουν υπόψιν τους ευχαριστώ

Σχολιάστε