«Μπαμ» Δημητριάδη: Ανακοίνωσε τους 19 από τους 22 υποψηφίους του συνδυασμού του και το προεκλογικό του πρόγραμμαΜε μία αιφνιδιαστική κίνηση, ο Δήμαρχος Πόρου -και εκ νέου υποψήφιος- Γιάννης Δημητριάδης, ανακοίνωσε σήμερα τους 19 από τους 22 υποψηφίους συμβούλους της παράταξής του, το όνομα του συνδυασμού του, καθώς και ολόκληρο το προεκλογικό του πρόγραμμα.
Ανάμεσα στους 19 υποψηφίους της«καθαρής Πορείας»(όπως ονομάζεται ο συνδυασμός), βρίσκονται οι 7 από τους 9 σημερινούς δημοτικούς συμβούλους της πλειοψηφίας, η ανεξάρτητη σύμβουλος Καίτη Ροΐδη και η μέχρι πρότινος δημοτική σύμβουλος Ελένη Κανατσίδη (είχε παραιτηθεί για λόγους υγείας). Επίσης βρίσκονται 8 ακόμα υποψήφιοι της Αλλαγής Πορείας του 2014 και 2 νέα πρόσωπα, η Ράνια Καπέτα και η Χρύσα Τζανετοπούλου.
Από την άλλη, δεν βρίσκονται ο Κώστας Δόσκαρης, ο οποίος φαίνεται ότι συζητάει με την αντιπολίτευση και ο Θοδωρής Χαρακλάνης.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο τελευταίος, (όπως και η Μαρία Βαρβάρου που είχε παραιτηθεί πριν έναν χρόνο), παραμένει κοντά στον Γιάννη Δημητριάδη, αλλά δεν θα είναι εκ νέου υποψήφιος. Σημειώνεται επίσης ότι με τις 9 γυναίκες που ανακοινώθηκαν ο συνδυασμός έχει συμπληρώσει και την απαιτούμενη από το νόμο ποσόστωση για την εκπροσώπηση των δύο φύλων.
Από μια πρόχειρη επισκόπηση στο προεκλογικό τοπίο των αυτοδιοικητικών εκλογών της χώρας, ο Γιάννης Δημητριάδης είναι ο πρώτος υποψήφιος που ανακοινώνει από τόσο νωρίς το σύνολο σχεδόν των υποψηφίων του συνδυασμού του, καθώς και το προεκλογικό του πρόγραμμα.
Επίσης, ο Δήμαρχος Πόρου παρουσίασε την ιστοσελίδα του συνδυασμού του, στις σελίδες της οποίας παρουσιάζεται αναλυτικά το πρόγραμμα, φωτογραφικό υλικό, αλλά και πολύ ενδιαφέροντα γραφήματα για τις επιδόσεις του Δήμου και του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου από το 2011 μέχρι σήμερα.
Ακολουθεί η ανακοίνωση που εξέδωσε ο Δήμαρχος Πόρου:

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΗ ΜΑΣ ΠΟΡΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΡΟ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΣΤΕ!

Φίλες και φίλοι,
115 ημέρες πριν τις δημοτικές εκλογές του Μαϊου, στις οποίες πριν 2 χρόνια ανακοίνωσα ότι θα είμαι εκ νέου υποψήφιος δήμαρχος Πόρου, ανακοινώνω τους 19 από τους 22 υποψηφίους συμβούλους του συνδυασμού μου.
Οι υποψήφιοι αυτοί είναι 10 άνδρες και 9 γυναίκες, και από αυτούς οι 9 είναι δημοτικοί σύμβουλοι της τρέχουσας περιόδου, 8 είχαν θέσει υποψηφιότητα το 2014 χωρίς να εκλεγούν και 2 θέτουν υποψηφιότητα για πρώτη φορά:

• Γκιών Κώστας
• Δημητριάδης Γιώργος
• Θεοχάρης Γιώργος
• Καΐκας Γιώργος
• Κανατσίδη Ελένη
• Καπέτα Ράνια
• Καραδήμα Φωτεινή
• Κεφαλληνού Ζωή
• Κλείσας Γιώργος
• Κοράλλη Νάγια
• Κουτουζής Γιώργος
• Μοσχογιάννη – Καραμάνη Ντίνα
• Παπαχρήστου Τάσος
• Ροή Χριστίνα
• Ροΐδη – Μπήτρου Καίτη
• Ρούσος Λάκης
• Τζανετοπούλου – Καΐκα Χρύσα
• Τζάνος Βαγγέλης
• Τσάμης Γιάννης

Οι τελευταίοι 3 υποψήφιοι του συνδυασμού μας θα ανακοινωθούν το ερχόμενο διάστημα, αφού αποφασισθεί ποια από τα υπόλοιπα στελέχη και υποστηρικτές της παράταξής μας θα συνδράμουν στις εκλογές ως υποψήφιοι και ποια από υποστηρικτικούς ρόλους.
Το 2014 οι δημότες του Πόρου αποφάσισαν αλλαγή πορείας για τον τόπο μας και είναι βέβαιο ότι το 2019 θα επιλέξουν τη συνέχιση της καθαρής πορείας που ακολουθήσαμε.
Θα επιλέξουν καθαρά λόγια, καθαρά χέρια και καθαρά έργα!
Στην ιστοσελίδα www.kathariporeia.gr έχει αναρτηθεί ολόκληρο το προεκλογικό μας πρόγραμμα και σάς καλώ όλες και όλους να το διαβάσετε!

Γιάννης Δημητριάδης, υποψήφιος Δήμαρχος Πόρου
Comments (12)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Poriotis says:

  Ετσι μπραβο! Οποιος εχει κατι να παρουσιασει, χωρις να ντρεπεται και να φοβαται, το παρουσιαζει.
  Καλη Επιτυχια δημαρχε γιατι το αξιζεις και εσυ και ολοι οι υποψηφιοι συμβουλοι σου!!!!!!!!!

 2. aixmiros says:

  ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΠΑΤΟ.
  ΓΕΛΑΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΟΠΟΙΟΣ ΓΕΛΑΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ.
  ΠΑΝΤΟΣ ΜΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ ΣΤΗ ΦΩΤΟ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΓΚΑΓΚΑΚΗ…ΚΑΛΕ ΛΕΤΕ;;;;;;

 3. Scarlet says:

  Φοβερό «Μπαμ»
  Ένας Δήμαρχος που δεν έχει εργαστεί ποτέ στη ζωή του επέλεξε για ομάδα του συνταξιούχους, ανεπάγγελτους, αγράμματους για να διοικήσουν το νησί μας. Φοβερά βιογραφικά: επαγγελματίας μαγείρισσα, μέλος της κοινωνίας του Πόρου (γιατί οι άλλοι δεν είναι μέλη;) νοικοκυρά……

  Καλή επιτυχία!

 4. Θανασης says:

  Συνδυασμός καλών και τίμιων ανθρώπων. Καθαρή πορεία όνομα και πράγμα. Καλή επιτυχία!

 5. mitsos says:

  Αρχίσατε από τώρα; Άντε κατεβάστε συνδιασμό να δούμε ποιοι είστε. Αν μαζευτείτε δηλαδή… Καλή επιτυχία στον Δήμαρχο και σε όλους τους υποψηφίους του.

 6. Kwstas says:

  Μπράβο δήμαρχε, συγχαρητήρια, καλή επιτυχία σε όλους τους υποψηφίους! Είναι όλοι τους εξαιρετικοί, τίμιοι και εργατικοί.
  Καλύτερα νοικοκυρές και μαγείρισσες παρά λαμόγια, εκβιαστές και συμφεροντολόγους σαν κι αυτούς που έφαγαν τα λεφτά από το λιμενικό ταμείο επί Στρατηγού

 7. Μαρία Π. says:

  Πολύ σωστά έπραξες δήμαρχε και κράτησες τα ίδια άτομα, γιατί ως γνωστόν οταν μια συνταγή είναι πετυχημένη δεν την αλλάζεις!! Τόσο καταλαβαίνουν τόσο λένε. Εξαιρετικά και τα 2 καινούργια μέλη του ψηφοδελτίου σου.Άξια και εργατικά κορίτσια και η Χρυσα και η Ράνια! Καλη επιτυχια σε ολους σας αν και θεωρείται σίγουρη!!!!! Το νησί είναι μαζί σας!!!!!!

 8. Maria says:

  Ο τρόπος με τον οποίο διαχειριζόμαστε ανθρώπους και καταστάσεις δείχνει την παιδεία και την αξία μας, όχι τα πτυχία που έχουμε. Μορφωμένος λοιπόν είναι αυτός που ξέρει να μιλάει και να γράφει χωρίς να προσβάλλει τον άλλο!
  Οπότε αγαπητέ/ή scarlet τα πτυχία και το βιογραφικό που προφανώς εσείς διαθέτετε (για να κοροϊδεύετε τους άλλους), δεν έχουν καμία αξία. Ξέρετε τι πρέπει να τα κάνετε, δεν χρειάζεται να σας πω εγώ.
  (Μια απλή νοικοκυρά)

  Καλή επιτυχία σε όλους παιδιά!!!!!

 9. Scarlet says:

  Από τότε που οι απλές νοικοκυρές και καθαρίστριες έγιναν υπουργοί άρχισαν να ονειρεύονται και οι μη έχοντες την τεχνογνωσία. Οι αρετές χωρίς τη γνώση δε μπορούν να συμβαδίσουν. Ούτε η γνώση (εκπαίδευση) χωρίς την αρετή.
  Δυστυχώς αν δε γνωρίζεις από διοίκηση δε μπορείς να κάνεις πειράματα σε τόσο ευαίσθητα και υπεύθυνα πόστα.
  Εκτός αν μπούμε σε λογικές Τσίπρα

 10. Η κορώνα “λογική Τσίπρα”, είναι άσχετη με τα δημοτικά του Πόρου, ωστόσο να την πληροφορήσω ότι δεν ήταν αυτός που δημιούργησε την κρίση. ΤΗΝ ΒΡΗΚΕ την κρίση και δεν το λέω εγώ που δεν τον στηρίζω κιόλας, η Ιστορία το λέει. Κι αυτό είναι μια πραγματικότητα που δεν άλλαζει είτε το θέλουν είτε όχι οι νοσταλγοί των αποτυχημένων “τεχνογνωστών”.

  Είναι προφανές πως η Σκάρλετ απευθύνεται σε όσους ζουν σε άλλον πλανήτη και δεν γνωρίζουν ότι δεν ήταν οι απλές νοικοκυρές και οι καθαρίστριες που άδειασαν τα ταμεία της χώρας και μας άφησαν ταπί. Επί εννέα χρόνια ζούμε στο πετσί μας τα αποτελέσματα της “Τεχνογνωσίας” αυτών που κατάντησαν τη χώρα έτσι όπως την κατάντησαν.

 11. Teras Morfosis says:

  Παιδιά θα σπάσουμε πολύ πλάκα σε αυτές τις εκλογές. Τα τρολς της «δύναμης στρατηγικής ενότητας» βρήκαν να χτυπήσουν τον Δημητριάδη στην …αδυναμία του ότι οι σύμβουλοί του …«είναι αμόρφωτοι»! Δημητριάδης υποψήφιος διδάκτωρ, Κοράλλη έχει διδακτορικό, Γκιών, Γιώργος Δημητριάδης, Κανατσίδη με πτυχία Πανεπιστημίων, Κουτουζής με πτυχίο μηχανικού και οι υπόλοιποι με βιογραφικά αληθινά, χωρίς ψέματα: απόφοιτοι σχολών, πρωταθλητές, επαγγελματίες και καθαρά πρόσωπα!
  Έ,ρε γλέντι που έχει να γίνει!! Για ανακοινώστε κανά όνομα να γελάσουμε με τα ψέματά σας, που αραδιάζατε σε τόσες εκλογές ψεύτικα πτυχία και ανύπαρκτες σπουδές. Να πιάσουμε π.χ. ένα βιογραφικό που λέει «η Σ.Μ. Σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων Λογιστική και Πληροφορική». Πού ρε παιδιά; Σε ποιο πανεπιστήμιο;; Η έναν άλλο που έχει μία ολόκληρη σελίδα κατεβατό στο βιογραφικό του στο facebook και παραμυθιάζει τον κόσμο για δήθεν πτυχία πανεπιστημίων; (βέβαια αυτός και καλά δεν θέλει να κατέβει, γιατί δεν ασχολείται με τα του Πόρου… αλλά μέσα θα είναι αν δεν του κάτσει το άλλο που κυνηγάει)
  Αλλά, κυρίως, πώς μπορεί να είστε τόσο πολύ κουτοί και να θέτετε τέτοιο θέμα όταν κατεβάζετε έναν υποψήφιο Δήμαρχο που τελείωσε το Λύκειο με το ζόρι και είναι ηλεκτρονικά αναλφάβητος;;
  Δεν θα τα έγραφα, αλλά εσείς το διαλέξατε!
  Τελικά η βλακεία είναι ανίκητη. Θα ρίξουμε πολλά γέλια!

 12. Εφη says:

  Πόσο δίκιο έχει ο κύριος με το όνομα Teras Morfosis. Μας κάλυψε όλους εμάς τους απλούς πολίτες που δεν έχουμε κάποιο συμφέρον και βλέπουμε τα καλά που έχει κάνει στο νησί μας ο κύριος Δημητριάδης και τι διαφορά έχει από το πως ήταν πριν από πέντε χρόνια το νησί. Θα είναι απλά ντροπή μας να μην ξαναβγάλουμε τον ίδιο για δήμαρχο, θα είμαστε άξιοι της μοίρας μας.
  Α, και επειδή εδώ πήγαμε κι εμείς σχολείο, ξέρουμε πολύ καλά τι μόρφωση είχαν οι περισσότεροι από αυτούς που μας κυβερνούσαν τόσα χρόνια επί Στρατηγού και Σπυρίδωνα. Φυσικά και θυμόμαστε τι μαθητές ήταν στο σχολείο και τι “μόρφωση” απέκτησαν μετά. Όλο το νησί ξέρει και γελάει, χρόνια τώρα, δεν είναι ανάγκη να τα πούμε δημόσια. Οπότε μην τα σκαλίζουμε καλύτερα!

Σχολιάστε