«Μονταζιέρα» Χατζηπέρου στην φωτογραφία από την ορκωμοσία του Κ.Ε.ΠόροςΜε πειραγμένη φωτογραφία, από την οποία κόπηκε ο Δήμαρχος Πόρου Γιάννης Δημητριάδης, συνόδευσε το Δελτίου Τύπου που εξέδωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Τάκης Χατζηπέρος, για την παρουσία του στην ορκωμοσία που πραγματοποιήθηκε στο Κ.Ε.Πόρος την Παρασκευή 2 Μαρτίου.

Μάλιστα, όπως φαίνεται και στην φωτογραφία, ο κ. Χατζηπέρος, αγνόησε τα ταμπελάκια που είχαν στηθεί στην εξέδρα με βάση το πρωτόκολλο και, αντί να κάτσει στη δεύτερη γραμμή, πίσω από τον Δήμαρχο Πόρου και δίπλα στον Δήμαρχο Τροιζηνίας – Μεθάνων,  στάθηκε στην θέση του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Εφραίμ, δίπλα ακριβώς από τον Υπουργό Άμυνας.

Ο κ. Χατζηπέρος δεν πήγε στην θέση του ούτε όταν ο Σεβασμιότατος ολοκλήρωσε την ορκωμοσία των ναυτών και ανέβηκε στην εξέδρα, με αποτέλεσμα ο Δεσπότης να αναγκαστεί να στριμωχτεί μεταξύ του Υπουργού και του κ. Χατζηπέρου και ελαφρώς πιο πίσω, ώστε να χωράει και ο Δήμαρχος Τροιζηνίας – Μεθάνων κ. Καραγιάννης να παραμείνει μόνος του στην δεύτερη γραμμή.

Δείτε τις φωτογραφίες:

H επίμαχη φωτογραφία από την ιστοσελίδα του Πολεμικού Ναυτικού

Η επίμαχη φωτογραφία από το δελτίο τύπου του Π. Χατζηπέρου

Ακολουθεί το δελτίο τύπου του Αντιπεριφερειάρχη Νήσων:

ΑΠΟ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΝΗΣΩΝ 05/03/2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΤΗΣ 2018 Α΄ΕΣΣΟ 

Την Περιφέρεια Αττικής και την Περιφερειάρχη κ. Ρένα Δούρου εκπροσώπησε ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων κ. Παναγιώτης Χατζηπέρος στην τελετή ορκωμοσίας της 2018 Α΄ΕΣΣΟ, που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 2 Μαρτίου στο Κέντρο Εκπαιδεύσεως Πόρος.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων, με την ευκαιρία της ορκωμοσίας, συναντήθηκε με τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Παναγιώτη Καμμένο και τον ευχαρίστησε για την επαναφορά της προπαίδευσης των ναυτών στο Κ.Ε. Πόρος και την επαναδραστηριοποίηση του Κέντρου Εκπαιδεύσεως.

Το Κ.Ε. Πόρος και οι Ποριώτες έχουν άρρηκτους δεσμούς από την εποχή που ο Καποδίστριας δημιούργησε τον Πρώτο Ναύσταθμο του Ελεύθερου Ελληνικού Κράτους. Επομένως η επαναλειτουργία του Κ.Ε. Πόρος σαν Κέντρο Εκπαιδεύσεως σηματοδοτεί τον Πρώτο Ναύσταθμο ιστορικά και συναισθηματικά. Παράλληλα βοηθάει την τοπική οικονομία κατά τους χειμερινούς μήνες.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων ενημέρωσε τον Υπουργό για την απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, που πραγματοποιήθηκε την 1η Μαρτίου, για την διάθεση 19.900.000 € για την «Προμήθεια ιατροτεχνολογικού και μηχανολογικού εξοπλισμού για τις ανάγκες των στρατιωτικών νοσοκομείων». Ο Υπουργός ευχαρίστησε την Περιφερειάρχη Αττικής και το Περιφερειακό Συμβούλιο για την προσφορά αυτή στις Ένοπλες Δυνάμεις και βέβαια για την άψογη συνεργασία τους.

Επιπλέον, ο κ. Χατζηπέρος ενημέρωσε τον Υπουργό για το θεραπευτήριο του Κ.Ε. Πόρος το οποίο στο παρελθόν εξυπηρετούσε τον Πόρο και την ευρύτερη περιοχή. Επομένως τώρα είναι ευκαιρία για την αναβάθμιση του σε προσωπικό και τεχνολογικό εξοπλισμό. Ο Υπουργός συμφώνησε με την πρόταση αυτή και παράλληλα έδωσε εντολή για να εκτελεστούν έργα βελτίωσης των κτιριακών εγκαταστάσεων του στρατοπέδου από τη Νέα ΜΟΜΑ.

 
Comments (6)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. sferos says:

  Εμπρός στον δρόμο που χάραξε ο Ψωμιάδης χαχαχα

 2. ΠΑΚΩΜΟ says:

  Προφανώς ο κ.Χατζηπέρος μετά την προσχώρησή του στον ΣΥΡΙΖΑ,προσχώρησε και στην Σταλινική νοοτροπία των νέων του συντρόφων.Ετσι εφαρμόζει μεθόδους του “πατερούλη” σύμφωνα με τις οποίες σε ομαδικές φωτογραφίες μελών του Κ.Κ. αφαιρούνταν πρόσωπα τα οποία εν τω μεταξύ είχαν πέσει σε δυσμένεια (Κάποιοι από αυτούς είχαν ήδη εκτελεσθεί)

 3. Nikl says:

  Συντροφικά μαχαιρόματα

 4. Τάσος Γκούμας says:

  Ευκαιρία να αναλογιστούμε τα προβλήματα που έχουμε με την γείτονα εξ αιτίας της ανατροπής της ισορροπίας στο Αιγαίο που έχει δηλωθεί επισήμως και με την επισήμανση ότι την τελευταία 10ετία δεν έχει αγοραστεί ούτε ένα όπλο λόγω της οικονομικής κατάστασης.
  Θάθελα σ’ αυτό το σημείο ένα σχόλιο για την πρόθεση του Υπουργού Άμυνας να πουλήσει τα άχρηστα για μας βλήματα.
  Άρα οι αιτίες που προκάλεσαν την κατάρευση της οικονομίας, την επιτήρηση, τα μνημόνια κ.λ.π. προκάλεσαν και την εξασθένηση της αποτρεπτικής ισχύος των ενόπλων δυνάμεων έναντι της καθαρά εκφραζόμενης απειλής από την γείτονα.
  Η καταλήστευση των δημόσιων πόρων, η μη διάθεσή τους σε πραγματικές ανάγκες, στην πραγματική οικονομία, προς όφελος των γνωστών κύκλων, τα εξοπλιστικά, όπου παραγγέλναμε όπλα μετά από μίζες και όχι με αποκλειστικό κριτήριο την ενίσχυση της Άμυνας, το πάρτυ στην Υγεία, τα υπερτιμολογημένα Δημόσια Έργα, η απροθυμία όσων δεν θέλουν να συνεισφέρουν μέσω της φορολογίας στην ενίσχυση των δημόσιων οικονομικών, η αποφυγή πληρωμής όσων χρησιμοποιούν δημόσια περιουσία όπως τα ΜΜΕ, η καταλήστευση των ταμείων, ποιος ξεχνά το Ν.Α.Τ. το πλουσιότερο ταμείο, ποιοι το φάγανε, ευρέα στρώματα του πληθυσμού να μην θέλουν POS, άλλους να καταθέτουν στο εξωτερικό να ”φοροαποφεύγουν” όπως μας πληροφορούν χαριτολογώντας, λίστες Λαγκάρντ, Μπόργιανς, κρατικούς λειτουργούς να μη θέλουν ”πόθεν έσχες” και όλα αυτά βέβαια σε γνώση των πολιτικών ηγεσιών που τώρα παριστάνουν την στρουθοκάμηλο.
  Βασική γενεσιουργός αιτία: Το κόμμα η εξουσία και το προσωπικό συμφέρον πάνω απ’ όλα.
  Χρέος όλων μας: Ο καθένας μας, στο κόμμα που στηρίζει, να φροντίζει να εκλέγονται οι άριστοι και όχι αυτοί που μας υποχρεώνουν με ρουσφέτια, όχι αυτοί που χρησιμοποιούν ισχύ που τους έχει δοθεί από όλους τους Έλληνες και αυτοί την χρησιμοποιούν μόνο για τους ψηφοφόρους τους, όχι αυτοί που χρησιμοποιούν Λαϊκό χρήμα για να ”μπουκώνουν” τους δικούς τους, όχι αυτοί που τους προβάλουν τα Μ.Μ.Ε. για να εξασφαλίζουν τζάμπα χρησιμοποίηση των Εθνικών δικτύων, όχι αυτοί που τα έχουν καλά με κρατικοδίαιτους εργολάβους – φαγάνες.
  Ας ψηφίζουμε μόνο πατριώτες.

 5. Nikl says:

  Μα όλους αυτούς που προαναφέρατε κ.Γκούμα,τους ψήφισε ο Ελληνικός λαός,δηλαδή εγώ και σείς,διότι πιστεύαμε ότι είναι πατριώτες.Και τον ΣΥΡΙΖΑ τον ψήφισαν γιατί είχε το “ηθικό πλεονέκτημα” έναντι των προηγουμένων.Δυστυχώς όμως αποδεικνύεται ότι και αυτός είναι όπως οι προηγούμενοι.Ηδη έχει αυξήσει τους Δημοσίους υπαλλήλους κατά πλέον των 150000.Οσο για μίζες κλπ αυτά θα βγούν αργότερα,όπως έγινε και με τους προηγούμενους

 6. Sisyphus says:

  @Nikl Το ότι τους αύξησε από που προκύπτει?!?..και 150.000 κιόλλας!!!!!!

Σχολιάστε